Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezt mutattam?
omega
Nem szóltak még. De mást is próbálok.
Veled mizu? Dunántúli meló?
Sziasztok! Kezdőőőőődik a délutános része a melónak. Majd este.
Tök jó a mocija,és 6 liter/100km se kellett neki hazafelé. Van rajta mit csinálni,de nem új autó. Nekem is nagyon tetszik! Ja, és minden műxik rajta.
Egyébként tényleg bejövős a verda.
60 km kb. Kibaszottul tetszik az omegád, függetlenül ki mit mind rá. A top 5 autóslistámon rajta van, hogy Cindys legyek, kéne. A hengerfejgondjait én is hallottam, de leszarnám.
A gyári érték mindig szépít a dolgon
A városi 8,8 liter / 100 km amit írnak nyilván nem tartható. Így viszont a 9 már jó. Egyébként épp most mérnék fogyasztást a kocsin, de a tegnapi takarítás és akku lekötés kicsit hazavágta a napi km. számlálót.
Hogy érdemes ezt a spurit használni?
Azt sem akarom, hogy 1 adaggal elhasználok, oszt a feloldott dzsuva telebassza a kocsit ganéval. Bár egész sokat jártam tiszta etanollal.
Az elvileg kitakarította.
Köszi! Én is hallottam már a nevét,de nem találkoztam még olyannal aki használja is. Ezek szerint,akkor jó a motyó. Jaszi! Ceglédrőr való az Omega! Az Tőletek nincs messze ugye?
Van, de dízeles ismerős nincs aki használná

Itt a honlapjuk spuri
Van
dízelhez is van?
A spuri kib@szott jó! Én is szoktam használni, motor autó egyaránt. Egy nagyon jó barátom szerint Shell V power mellé öntve, a motor gyorsulásánál számottevően érezhető volt a spuri hatása
Na én ezért vettem Stiftet. Évi 35-40 e km-nél a nyári 5,1 és a téli 6,2 vegyes fogyasztásnál az előző autóm 9,5-es fogyasztásához képest szolid 400e ft marad meg. Most gázost keresek mert ezt még lehet faragni

Na ezt jól megaszondtam, remélem azért érthető
A barátom ezzel foglalkozik. Mármint az autókat kezeli vele. Ez is nagyon jó cucc.pro-tec
Tudom mindenki másra esküszik, de én vettem bele spurit, az kitakarítja az üa rendszert. Nekem bevált. Mind 3 autónál, és a motornál is.
Az a baj a fabiábam hogy tele van érzékelővel. Csak az üzanyag rendszerben van vagy 7. De a 9 sokallom. Én etetek meg annyit, ha hajtom az 1.2-est.
Sziasztok itt is nagyon esik a hó. Nem szeretem idő van.
Jó reggelt!
Birom mikor az FZR-nél a fogyasztásról beszélgettük. Annyira nem érdekel egyébként. Az nekem kb. 8-9 litert eszik. De az nem érdekel mert az évi 3 e km-nél lótúró. Nem ér annyit, hogy egy másik bontott karbit vegyek.
A kocsinál viszont nagyon nem mindegy. évi 12-14 e km-t megyek vele. Egyetlen liter benzin 14 e km-nél 49 e Ft.
Ha egy dízel kocsihoz hasonlítjuk ami városban 6literrel is elmegy, és nem számolok azzal, hogya gázola olcsóbb, sőt alkalomadtán seftes olajat mégolcsóbban tudok venni, az 147 e Ft.
Abból már egy 2 hetes fullkajás Balatoni nyaralás kijön, és abban már benne a költőpénz is.
Sziasztok! A Golfi a városban,és úgy hogy a Vicus vitte a Bogit a suliba,4km oda,4 vissza,naponta 2X. 15,5liter benzin,110km. Na ez a sok. Golf 3 1.4 benzin. Kint még ilyen hidegben is 5,5-6 liter,de sajna mi zömében bent használjuk.
link
itt mar latszi ka fogyasztas is.ez eggyel fiatalab bverzio,bar a motor ugyanaz,csak a kulsejen valtoztattak picit. de rohadjon meg, tudja produkalni a ket fogyasztast,mert ennyivel jottem haza pestrol,es ennyivel rohangalok varosban. de meg mindig imadom es most kaptam hozza bicskaulcsot,megveszem a komfort elektronikat,es veeegre nem szaggatja szet a zsebeimet a kulcscsomo...