Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ha a datum is,akkor igen.3 V-os,merd ki,ha nicns meg,akkor egyertelmu
Azt nem csak stabil blokkhoz érdemes szerintem,hanem olyan kocsihoz amiben minden jó,és úgy néz ki h ez igy is marad még jó sok évig,mert utánna hordhatod kpm műszakira
Ha 1 kisebb teljesítményű autót begázozol hihetetlenűl sokat vesz vissza az erejéből,és még meg is dobja a fogyasztást 1.5esetleg 2 lityivel.Adjuk hozzá a mostani 9 lityihez ,számoljunk menyi az átalakítás menyibe is kerül az hogy mindig minden patent legyen a kpm-hez?
Na ezért nincs mindenkinek gázos autója
Sanyi,beszélj a főnököddel,adja kölcsön a buszt egy ilyen versenyre,hátha nyersz!
A pirtói gyerekkel telefonon beszéltem, kicsit zörög, kicsit füstöl, a Dr első kerékcsapágyak szarok, imbolyog az eleje, a csávó szerint a motor jó benne.
pirtó itt van 40 km.
Elhozzuk, eladjuk, felezünk?
Az első képen kilóg a tárcsából a szíj,és elvileg azt nem szabad,teljes felületen be kell feküdnie,különben megcsúszhat.Tippelek megnyúlt szíjra,ha lehet feszíteni akkor próbáld,vagy csere.
xl600 és dr

A dr már 90-nél járt de szerintem 80-ra galádul alkudható, az xl 100-nál járt
Küldjed a linket ránézünk.
Jónak tűnik, a szélességet a robogóalkatrészes határozza meg könyvből, kisebbet nem raknék rá, de ha van ehhez a tipushoz miért ne. A végsebességet a görgők is befolyásolják, az enyémen volt olyan hogy a görgök fele elkopott és nem mindig csapódtak ki, és hol 50 ment végre hol 70-et, hol el se akart indulni de végsebességre jó volt.
Számtech kérdés.
Elmegy az idő az asztaliról. Bios elem?
Én is erre gondoltam.Megveszem az egy mérettel kisebbet,aztán lesz valami.A szélesség meg marad!Csak most még tankot mosok,mert úgy jártam mint Poti és tele ment vízzel a tank!Ha minden igaz 1 órán belül már ketyeg!
De kb 3ezer egy szíj.. dobjál rá újat, ha nem vagy biztos benne
Ez jónak tűnik. a tárcsák mennyire kopottak? sima, lépcsőmentesek?
Valaki ért a robogó hajtáshoz?Nem tudom eldönteni,hogy jó-e a szíj hossza!Teljesen fent van a szíj és lazának tűnik!A motor egyszer 50-et megy egyszer meg 70-et!Mikor milyen kedve van.Meg azt se tudom,hogy a szíj szélességét mi adja meg?
itt epc van.
mi az az ipc?
há komolyan mindenki ezzel jön.
Ércsétek hát meg, hogy egy 1.4.es fábia gyári városi értéke 8,8 liter / 100 km.
Ez teljesen normális.
Lent van a kesztyűtartóban a magyar nyelvű üzemeltetési útmutató, és ott van benne. Vegyes 7,5 körül, város 8.8, országút 5.6 tán.
Nem ad hibakódot.
Elvileg az üzemanyag rendszert a motorhiba lámpa jelzi!Ilyen a lambda szonda,tank szellőztető szelep és társai!Kéne hogy világítson valami,különben hiába dugod rá a gépet legfeljebb régi hibát látsz benne!Az alapjárati motort meg a gázpedált pl. már az ipc mutatja,de ez azt hiszem le van írva a könyvébe!Azt a 9 literest fogyasztást én se értem!Az 1.4-es G Astrák se esznek ennyit!
ha így nézzük majd mindegyik ilyen, de ebben a motor skoda, nem vW.
epc is és check engine is van.
Neked elvileg olyan a Fabia mint a VW?Van a műszerfalon egy motorhiba lámpa és egy IPC?
hozzád igen. ide annyira nem.
Nem az elég messze van.
Igen.
Egyébként ha átjársz itt leveszem tőled a naftát, és továbbadom. Neked is megvan a pénzed, nekem is, és mindenki happy. Na?