Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a kurva anyja link
volt mar,h 43 litert tankoltam bele es csodalkoztam,h le akart fulladni a motor
a matild nalam is zabal,de mocskosul.nem ritka a 10 lityos fogyasztas egy 1.5-os motortol. gyanitom,h koze lehet annak,h katalizatoros,csak epp hianyzik a katalizator belole.vmelyik vadbarom kivette a kipufogobol
A motort, és az összes alkatrészt bevittem a munkahelyemre, és amíg táppénzen vagyok, nem akartam bemenni szerelgetni. De asszem az FZR alsó csövei megvannak. Talán majd január második felében.
faszom, mehetek a váltóba álldogálni
Én is megyek havat lapátolni majd vok pápá
Menjél alukálni
Jó reggelt Szakad a hó még mindig.
Megbizható volt még nem raktak bele a japó alkatrészeken kivül mást.
Bosch .
Hát az igaz hogy nem városi használatban van,város csak uticél vagy átutazóban.Lehet ennek is annyi lenne a városi fogyasztása mint a skodának?
8.9-et irnak
Az Toyota !
Egy 2002-es Toyota Corolla 1-1.1 milla. Egy 2002-es Skoda Fabia 6-7 százezer.
A Toyota mindig megbízható és drága kocsi volt.
Az 1.4 -es fabia (44 kw) gyári városi fogyasztási értéke 8,8 liter / 100 km.
Kibaszott sok a 9 liter amit nekem produkál, de sajnos teljesen normális. link
Családban van egy 10 éves corolla,1.4 vvti,97le,nincs hajtva kb. a kresz sebességhatárai szerint van használva.Fogyasztása 5liter környékén.És még sosem volt semmi baja.

9 liter teljesen normális. 1.4-es.
9 liter 7 liter télen a fogyasztásom ,nyáron meg 6!Szerintem labdaszonda akkor szokott zabálni.
márpedig köze van az etanol átalakítóhoz. Ha arról van szó, visszabaszom az átalakítót, oszt levan szarva. Legfeljebb a hidegindítási "keveréken" kicsit állítani kell.
Valamit feltétlen csinálni kell majd vele, mert jelenleg egy kész anyagi csőd ez a kocsi 9 literes fogyasztással. Csak kellene bele a gáz. Azt meg csak jó, és stabil blokkhoz érdemes.
nabazz! Kösz !
Ha csak ennyi lenne a baj,szerintem nem érzékelnéd ilyen durván a hibát,mert ha 1 henger nem megy attól még nem fog leállni a kocsid szerintem.Sőőőőt sok tapasztalatlan ember 1 henger nem működésekkor csak azt veszi észre h nem olyan minden mint volt,és akkor nem is megy a henger.A tied meg megy,csak nem úgy ahogy kellene.Sokszor mást ír ki a hibakereső,ezt minden szerelő tudja,főleg ha már előtte meg volt piszkálva a kicsi agya a gépesednek.Legtöbbször 1 apró hiba a baj forrása,sokkal egyszerűbb mint azt bárki is gondolná.Egy szakavatott szem,aki jártas benne sokkal többet ér mint bármi,gép.
Jártunk már úgy h ugyanazon évjárat,tipus,és kódok is stimmeltek,csak éppen a gyárban más jeladót raktak bele mint az összes többibe(mert biztos ez volt éppen),ami méretben külömbözött a többitől,/talán fél mm/,és ehez állították a computert ,igy a hagyományos módszerekkl hiába próbálkoztak.Bejártuk az egész megyét mire ahhoz az emberhez került aki már találkozott ilyennel.Kemény dió volt.
Sok sikert! ! ! !
http://totalbike.hu/hirek/2010/12/20/minden_fejreallt_ketezer_kobcenti_
harom_henger/
Itt a három henger!http://totalbike.hu/hirek/2010/12/20/minden_fejreallt_ketezer_ko
bcenti_harom_henger/
Sziasztok!
Kicsit megkésve, de: Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánok Nektek és Családotoknak!
Kapott vki motort a Jézuskától?
en mar az 5000-nek is orulok,mert eloszor 10-ert akartak.te tudsz 3000-ert hyundait?accent 1996-os ritka,mint a feher hollo.
Jó munkát !