Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kedves Zsolt0430.
Ne haragudj, hogy én is leírom a véleményem de az olvasottak alapján te "szart" sem tudsz még.125-ről 1000-re?Akkor már kezdheted ásni a sírodat is!Én végigjártam a lépcsőt a kicsiktől kezdve és 250-ről ültem 600-ra de amikor előszőr odahúztam és kipörgettem a mutatót majdnem berosáltam.Majd amikor jött a többi, hogy megcsúszik meg stb... akkor szintén.És ez csak egy 600-as.Bevallom őszintén, hogy még mindig nem sikerült kimotoroznom minden lehetőséget belőle 2 szezon után sem!Meg lehet ülni egy ezreset is csak nem ilyen felfogással.Ugyanis ahogy már előttem is írták mások életével is játszasz.Én neked csak azt tudom mondani, hogy tarts be a lépcsőket és sokkal jobban jársz!
Persze a döntés a tied!Csak gondold végig!
P071 Buli előtt:
-Mi van drágám, te még így meztelenül?
-Nincs egy rohadt rongyom amit felvegyek.
P071 a szekrényhez lép, kitárja az ajtót.
-Nincs?! Ez is ruha, ez is ruha, szevasz Gyula..
De, már vecsésen van. le is fotóztuk a fastride cikkhez. nem kergetek hiú ábrándokat az okmányirodai dolgozók ünnepek alatti munkamoráljáról, úgyh sztem január közepén meglesz a szárm.ellenőrzés, azt megyek a rendszámért. még bő 20.000ft
majestyt még mindig nem kaptad meg?
Én elsején beindítom mia robeszát, h ne csak autó, hanem motor is legyen az első napon.
jó reggelt!

Poti grat a melóhoz
Az igen az lassú volt.De a robogós meg a csajnak nem köszönős az jó volt
Aszonták páran, hogy a télitalálkozós blokkom lassú volt, nem túl izgis..
este jó volt a radió
faszom,megyek pénzváltóba, utána este kaszinóba dolgozni
Körtepálinkást!
Jó reggelt
heló jolvan igazad van!
de azért nem birom maugy megálni hogy ne ráncigáljam bevalom mert nekem már van vagy 4 éve 125-ös motorm!
voltak szarabak voltak jobbak
de nekem az a problémám hogy hamar szét lehet hajtani mert már nekem nem tud ujat mutatni! amugy bisztos igazad van másabb lene sokal!
mert ha megnézed megveszel 1 ezrest vagy tegyük fel csak 600-ast vagy 750-est!
azért akár hogy azoknek nem ráncigálják met nem olyn a reakciójuk mint 1 125-ösnek!csak most atol félek de nayon hogy rendbeszetem regeteg pénzembe van az aprilia csakmármeg kinőtem meguntam
sujal nem lene gond mert elégé jo erőbe vagyok
csak a sebséget betartani az a nehéz!
és én atol félek hogy nehogy 1 szart hozak ide
azért montam ezelőt hogy mienek lehetnek amiket 150 200 ba árulnak ezreseket
nameg tanácsotokat kérem !
az fzr-hez lehet alaktrészt találni?
nameg mien árba?
bár remlem nem kel hoz csak tugyak kalkulálni mert az apriliához kurva drága minden!
amugy fent birnám szeritem tartani!
menyibe van évente a motornak a kötelező meg stb?
nameg menyit eszenek ezek?
előre is nagyon szépen köszi a válaszotokat!
De az ezresnél nincs időd haverkodni, ő nem olyan!
Ennél ha nem használod az agyad és nem tiszteled akkor az első körben elintéz és vége. Főleg úgy, hogy egy 125-ösről ülsz át.
Ez 250Kg és 135-140Le, ennél az órán a 200-on úgy lendül át a mutató mint az Apriliádé a 60-on és nem áll meg.
Az ezres nagyon durva fegyver még húsz évesen is, nem játék!
Az meg hogy "akkor így jártam" azt gyorsan verd ki a fejedből mert igen könnyen a te hülyeséged miatt esetleg mások(is) halhatnak meg, mert te azt hitted hogy tudod hogy mit csinálsz. Egy 250kg+pilóta kombó nagy tempóval gond nélkül szétbombáz egy személyautót, motorosról-biciklisről vagy ne adj Isten gyalogosról már nem is beszélek. Látod? Itt kezdődik az agyad használata amikor még fel sem ültél a motorra.
Lehet vele gyorsan menni de semmiképpen sem úgy, hogy elkezded ráncigálni a gázt mert olyanod van.
Az ezres, de még a 600-as is ilyenért nagyon gyorsan büntet. (az meg hogy mentél már olyannal az szart sem ér, az nem tudás)
Mindannyiunk érdekében nem ártana ha ezen elgondolkoznál mielőtt igazi "nagyvasra" ülsz. (akár máséra is)
Még valami: csak abból indulok ki amit te magad leírtál az anyagi helyzetedről, nem hinném hogy tudnál finanszírozni (ez egy idegen szó, azt jelenti hogy üzemeltetni- fenntartani) egy ilyen gépet ugyanis ez éves szinten elég drága dolog.
Ezeket mind jótanácsként a legjobb szándékkal írtam neked.
Az, hogy 2 szót nem tud helyesen leírni, mikor ebbe a szarba még beépített helyesírás ellenőrző is van.

Jó a seggem kő kóla? Én is léptem, jó éjt skacok!
Mi zavar egyem a húsodat , ,, , ,, ,, ,, , , ,
Na megyek én is jó cakát mindnekinek JA BOLDOG ÚJÉVET MINDENKINEK! . . . . .. .. .. .. .. . . . . . . . .
Nagyon jóóóóóóóó
Jo8 mindekinek sziasztok!
Jo rendben bocsi hogy felhoztam