Pupu! Hát mi sem vagyunk nagy szilveszterezők! 10-11 óra felé már bólogatok,mint a bukókacsa! Igaz az elmúlt 8 évben mindig dolgoztam január elsején. Most nem kell. Mondjuk nem fakadok sírva! Azért még leszel a délután folyamán ugye? Most van egy kis dolgom,de később leszek.
Kint vagyok az udvaron,csak néha nézek be.És igazad van Vilmosost játszok .Gyufásdoboz 20 méterről 5-ször ment zsinórban
Este meg hát hogy is mondjam finoman hogy bebaszok mint állat ,csak jövőre kerülök haza.
Nagyobb gond hogy a menyecske is jön.Na nem azé mert nagyon zavar.
Csak tudod,étterembe se nagyon visznek tarisznyát.
Na most fejeztem be hivatalosan a munkát ebben az évbe.
Most jön a sörike a hűtőből és 1edül elszürcsölgetem és kb fele alszok és átalszom magam az újévbe a telefont ki is kapcsolom.
Aszonták az okosok, azért hengerfejes sok, mert hosszú a blokk. A megoldás kulcsa, hogy járatni kell induláskor, leálláskor, hogy ne legyen nagy a hőterhelés, ha ezt betartod sokáig örömöd leled benne.
Egy amerikai turista a zöldségesnél:
- Hm... ez mi?
- Répa.
- Ez répa? Nálunk sokkal nagyobbak a répák. És ez mi?
- Krumpli.
- Ez krumpli? Nálunk sokkal nagyobbak a krumplik.
A zöldséges feje már dagad...
A vevő rámutat a görögdinnyére:
- És ez mi?
- Borsó...
Ma én is beindítottam a verdát,és örömmel konstatáltam,hogy öt nap állás után 1X izzítás után ketyeg mint a Doxa! Remélem jó kis paripára tettem szert.
Este meg hát hogy is mondjam finoman hogy bebaszok mint állat ,csak jövőre kerülök haza.
Nagyobb gond hogy a menyecske is jön.Na nem azé mert nagyon zavar.
Csak tudod,étterembe se nagyon visznek tarisznyát.
Most jön a sörike a hűtőből és 1edül elszürcsölgetem és kb fele alszok és átalszom magam az újévbe a telefont ki is kapcsolom.
- Hm... ez mi?
- Répa.
- Ez répa? Nálunk sokkal nagyobbak a répák. És ez mi?
- Krumpli.
- Ez krumpli? Nálunk sokkal nagyobbak a krumplik.
A zöldséges feje már dagad...
A vevő rámutat a görögdinnyére:
- És ez mi?
- Borsó...