Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nagyon jó
Mi megyünk latin szilveszterre. Persze sofőr vagyok pia nuku. De lesznek szép lányok.
Most már estig itt vagyok
Nekem bejött tegnap,hogy ott volt velem! Most legalább nem fáj a fejem.
Pupu! Hát mi sem vagyunk nagy szilveszterezők! 10-11 óra felé már bólogatok,mint a bukókacsa! Igaz az elmúlt 8 évben mindig dolgoztam január elsején. Most nem kell. Mondjuk nem fakadok sírva! Azért még leszel a délután folyamán ugye? Most van egy kis dolgom,de később leszek.
Kint vagyok az udvaron,csak néha nézek be.És igazad van Vilmosost játszok .Gyufásdoboz 20 méterről 5-ször ment zsinórban
Este meg hát hogy is mondjam finoman hogy bebaszok mint állat ,csak jövőre kerülök haza.
Nagyobb gond hogy a menyecske is jön.Na nem azé mert nagyon zavar.
Csak tudod,étterembe se nagyon visznek tarisznyát.
Na most fejeztem be hivatalosan a munkát ebben az évbe.
Most jön a sörike a hűtőből és 1edül elszürcsölgetem és kb fele alszok és átalszom magam az újévbe a telefont ki is kapcsolom.
Vittem a gyerekeket.
Aszonták az okosok, azért hengerfejes sok, mert hosszú a blokk. A megoldás kulcsa, hogy járatni kell induláskor, leálláskor, hogy ne legyen nagy a hőterhelés, ha ezt betartod sokáig örömöd leled benne.
Mi van Tell Vilmos. Szilveszter?
Nem toom mekkora, de megy mint állat, és minden benne van. Bérsofőr voltam kicsit, de el tudnám viselni. És ótómata.
Egy amerikai turista a zöldségesnél:
- Hm... ez mi?
- Répa.
- Ez répa? Nálunk sokkal nagyobbak a répák. És ez mi?
- Krumpli.
- Ez krumpli? Nálunk sokkal nagyobbak a krumplik.
A zöldséges feje már dagad...
A vevő rámutat a görögdinnyére:
- És ez mi?
- Borsó...
Ma én is beindítottam a verdát,és örömmel konstatáltam,hogy öt nap állás után 1X izzítás után ketyeg mint a Doxa! Remélem jó kis paripára tettem szert.
Kormányt?
Ja látom már. Dízel.
És Ő mekkora? Dízel,vagy benzines?
Mit is?