Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mert belecsavartam az enyémbe 3év alatt 37ezret,baráti áron(nagyon baráti)adták.Valószinüleg nálam fogja elérni a 100.000km-t,igyhát gondolnom kell a jövöre is.
Egy új gyertyapipa pld.:32.500ft
hengerfej beszelepelve,komplett:majd 500k.
Megkérdezem ha gondolod.
Mekkora most a lukad?
ezt marni lehet csak esztergába nem lehet befogatni
Van de nincs ismerösöm ott .Egy másik csarnokban van,nem szoktam hozzájuk járni.Esztergálni a szomszédom szokott nekem,50m-re lakunk egymástól.
anyám nem rakom rá
mi rugózni szoktunk a csuklós végébe olyanokat ugrál
Miért, anyát nem raksz rá?
kotyog a tengely mondjuk
Egyébként a hátsókerék kormányzása rudazaton keresztül történik,és ha ki van kopva,(márpedig ki van!)akkor aztán..... Lehet csapatni rendesen!
Azt láttam mit írtak róla. Csak kinek a költsége,ha elb@szták?
Mi lenne? Beázik a gyújtás
Iskoláskoromban a helyközin(Salgótarján-Szécsény,25km) mi mindig a végében tartózkodtunk a csuklóson.Volt egy soförünk aki Rallyversenyzönek képzelte magát,hát repkedtünk rendesen a kanyarokban .Marhára élveztük
Nekem meg aztatata mondják hogy rohad a teleszkóp
A forgalmi szerint rohad,a valóságban még nem érdekelt,nem néztem meg
Mert ha 20,5 akkor mi van?
Hülye liba! (de minek neked egy + Z blokk?)
Papa nálatok van marós műhely?
Mert lenne 1 csöpp meló de én nemtomm megcsinálni.
Fel kéne maratni a láncfeszítőmet 20as átmérőre de pontosan ám.
Akkor nem volt vicces . Mehettem gatyát cserélni mert lefostam a bokámat
Én ebböl vettem meg a blokkot,szerencsére a srác kisebb sérülésekkel meguszta.Váci uton záróvonalon megfordult elötte egy nö,aki azt állitotta a biróságon hogy a motoros örült tempóval jött és nem is abból az irányból,teljesen ellentétesen vallott mint a biztonsági kamerák felvétele.Volt meglepetés neki mikor lejátszották a tárgyaláson miután mindenki elöadta a saját verzióját.A szakértök 80km/h-t állapitottak meg a motoros sebességének...
Nem tommi a különbség de ua mint a volvo.