Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó tervek.
Én pont ugyanígy végigjártam (1. ház 2. részlet vissza. 3. tetőtér. 4. vállalkozás már közben. 5. vállalkozás felfut (36 évesen) 6. vállalkozás leáldozott (mostanában) 7. alibi melóhely, új vállalkozás indul (ez a jelen)
Szóval a vége más én a motort még az 4-5. pontban vetem
Szevasztok. Ma csak déltől meló
A 2. képen kuplungkosár látható
Nem fognak hüjének nézni

Ne parázz ezen, csináld meg nyugodtan. A legrosszabb, ami történhet: eltörik menet közben, és akkor új henger, dugó, főtengely, 50ből megáll.
neeem eközben motorozás, egyeteme elvégzése, és egyéb apróságok azért mennek majd.
A motorom nélkületek is elpihenget a garázsban.
Akkor a motorozás kilőve mi?
Szerintem ez tőled függ nagyon akarod a Kingát akkor hamar túlad a frézin ne kelljen ide feljárnia.
Én nagyon lájtosan, és veszettül keveset motorozok. Azért, hogy iszonyat pénzeket bukjon áltában a motor értékéből, nem veszek, másat, jobbat. Ehhez 150 körül egy komplett másik motort be tudok szerezni.
Igazából az elköv. 1,5 év anyagi terve, hogy letegyek 6 havi lakás törlesztőrészletet (biztos ami biztos), meg a folyószámla hitelkereteket kinullázzam. Ha ez megvan, akkor a tetőtér beépítése projekt indul, ezzel megnövelve a hasznos lakóteret 70%-al. ha az is megvan. (kb. eltelt 3 év) hozzáférek már az önkéntes pénztári lóvémhoz, és valamit vállalkozok.
Azt olyan 5-6 év alatt felfuttatom annyira, hogy már ne kelljen melózzak, csak a vállakozást kelljen vinnem. Újabb 4-5 év alatt eljutok oda, hogy nem kellek már a pénzkereséshez, és 40 évesen elmegyek nyugdíjba.

Jó tervek, mi?
Addig ne vegyél semmit (szerintem) amíg nem tudod hogy igazából mit akarsz és az is kérdés hogy milyen hosszú távra akarod megtartani az FZR-t.
gondoltam
Én pupu linkjére gondoltam ahol komplett külföldi papíros gép van feltéve.
80-at kérne érte.
itt van tőlem 15 km-re.

ebben most annyi a szar:
- nem tudom mi baja jelenleg a vasnak, mert még szerelő nem látta.
- ettől függetlenül tény, hogy zaj jött már mikor megvettem a blokkból. Szerelőm hallgatózta sztetoszkóp csavarhúzóval. és az 1-es hengerből jön, de nem erősödött, így remélem hogy most nem azért nem megy a vas.De, ezt majd a szerelő megmondja.
Most mennem kell számítástechnikai alkatrészboltba, ha mostanában nem jelentkeznék az azt jelenti hogy valami nem a tervek szerint sikerült.
Hol látod?
link
itt érdeklődök iránta.
Természetesen ezek nem bontós árak hanem "normális" emberektől a garázsban/udvaron/fészerben megkötött üzletek.
Ha kompletten jön és Magyar forgalmis (látom hogy ez nem) tehát minden rajta van (generátor-vízpumpa-kábelek-szívócsonkok-lánckerékfedél) és a próbakörön szépen jár, patent a váltó és nem csörög-zörög semmi akkor általában 80-90ezret szoktak érte kérni.
Ha ilyen mint ez (tehát csak alkatrésznek jó de kipróbálható) és ez is fasza, akkor ezekért olyan 50-60ezret szoktak elsőre mondani aztán ezekből az árakból lehet kiindulni lefelé hogy kinek mennyire kell. (vagy mekkora izraeli-etnikum tehetség)
Én 10e-ért vettem Böccytől egy kipróbálhatatlan félblokkot amiről csak akkor fog kiderülni hogy milyen ha szét lesz szedve. (aztán lehet hogy a dobozt kinyitva találok két téglát vagy 40 kg vasat a vastelepről nehezéknek)
itt nem süt
2 fok van.
végre süt a nap +4fok
Úgyse érnél oda 3-ra érte.
Oks. akkor visszamegyek d.u., merthogy otthagytam a cuccot.
akkor marad a reszelés
Én simító reszelővel szoktam (kb két húzás=0,2mm)
Ha a 39,5mm-es kicsi volt akkor ebből a gyűrűből ennyit le lehet venni nyugodtan, akkor nem célszerű már bereszelgetni ha jóval nagyobb lenne és nem is férne bele (pl:40,5-ös) mert abból már nem kör alak lenne hanem egy tojás. Szóval ezt nyugodtan. (egy húzás a reszelőn-próba, ha kevés akkor még egy és még egy és .......Kingáért meg elugrom én, te csináld csak a hengert )
kici alku kici kici
Akko ketó eze
Ez de tudtam.