Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Eze öccá
mennyit ér meg egy 600-as FZR blokk ami még benne a motorba, és próbálható, indítható, állítólag "tökéletes" állapotú?
A végéből kell csak, hogy meglegyen 2 tized, oszt annyi.
köszörű kő akad, de ilyen gravírozó masina is. A csávó valami stift kicsiszolását magyarázta, nem csak annyit, hogy a végéből le, oszt annyi.
Ha van fenőköved, vagy köszörű köved azzal tudsz csiszolni a végéből.
megyek arra d.u., mert megyek Kingáért.
akkor hozzam vissza a 40-est?
Jó volt az. A végeiből szoktak lecsiszolni.
nekem is mondta a srác, de nem mertem.
Full 0 a tapasztalatom ilyenben.

eddig egyetlen egyszer volt hasonló a szitu, de ott gyűrű törés volt, és a dugó is kuka lett. Mivel a hengerbe csak hajszálkarc volt, kapott egy az előzővel megegyező dugót és gyűrűt, és ment vissza. Ott nem volt ilyesmi.
Pár tizedet le tudtál volna csiszolni a gyűrű végéből...
GYűrűt visszavittem. 40.00-es gyűrű volt.
Belepróbáltunk a hengerbe egy 39.50 -ös, de az kicsi, úgyhogy...
GYűrű gyártás alatt. kb. 50 %-al drágább lesz, és leghamarabb hónap végére lesz meg.
Na nem baj.
közben megoldottam az MBK hiányzó kulcsának problémáját is. Vettem egy kulcsos elektromos kapcsolót. Az eredeti gyújtáskapcsolóért 5-6 e Ft-ot kértek volna, ez a kulcsos kapcsoló 800 Ft volt.
A 20 e Ft-os robogóból egy 1300 Ft-os tömítés készlet, 3000 Ft-nyi gyűrű, és 800 Ft-nyi kapcsoló elvileg egy használható vasat fog adni. (Remélem )
faszom reggel.

Jó reggelt!
. . . . . . . .
jó reggelt!

szolgálati közlemény:
tegnap voltam Sanyinál:
csúnyán széjjel fogja hajtani az omegát...

17 (azaz TIZENHÉT) km-t ment vele mióta hazahozta
BKV ellenőr a buszon: - Jegyeket bérleteket kérem! Mire egy utas megszólal: - Anyád tudja hogy itt kéregetsz?

-Apád fazekas?
-Nem.
-Akkor hogy tudott ekkora köcsögöt csinálni? :D
Jól mondja főmérnök úr,pár tized mm.hézag kell,mert ha melegszik és tágul a gyűrű,több hely kell neki.Ha nincs,baj lesz!És persze nem a henger tetejénél kell mérni,mert oda nem érnek el a gyűrűk,és ott nemigen kopik a henger.
Jó reggelt.
Mizu? :D
Jó éjt. (H.P )
mostmár tényleg lefekszem.
jó éjt.
ok.
ott semmi hézag.
Eggyel kisebb gyűrű kell.
Ott látod a képen hogy a henger tetejétől 10mm mélyen van a gyűrű.
Tehát a hengered (a lyuk ) tetejétől egy centi mélyen legyen a gyűrű és ott kell hézagot mérni.