Nem 1 sportautó aminek szegecselt csavarozott csilivili felni kell, hanem 1 normális kocogós nagypapaautó amit 1 szolidan fel kell dobni na arra jó a jobb szélső 4db.
nyugimááá. ez csak addig szar amíg nem tudod kirázni kisujjból.
szerinted én úgy születtem, hogy tudom, hogy a 100 m3/h telj. fölötti gázfogyasztóknál távleolvasott P , PT vagy PTZ korrektorral szerelt forgódugattús vagy forgóturbinás mérő van felszerelve, ami mobilkapcsolaton keresztül 60 percenként mérési adatokat küldt a mérési központba, és ezen adatok, és a hőm. viszonyok alapján nominálnak minden gáznapra az országos rendszerirányítás felé?
Há persze hogy így születtem !
Okok. Nincs kedvem lejárati időkat tanulni. Ilyen van, hogy Vulcano ami egy fánk gyakorlatilag. Tudni kell, hogyan tároljuk (-18 +- 3 fokon hűtőben), hogy mennyi a lejárati ideje kiolvasztás után (48 óra ami nem foglalja magába az olvadást ami 1 óra), hogy mennyit állhat el melegítve (7 órát ami magába foglalja a 30 perces melegítést) és, hogy miből mennyi van benne. Szerintetek? Fél 9-ig vagyok este, aztán jönnek át haverok! Legalább az jó lesz, remélem.
A közép télleg ódivatú, meg qrvaxar takarítani.
2 szavazat a középsőre.
szerinted én úgy születtem, hogy tudom, hogy a 100 m3/h telj. fölötti gázfogyasztóknál távleolvasott P , PT vagy PTZ korrektorral szerelt forgódugattús vagy forgóturbinás mérő van felszerelve, ami mobilkapcsolaton keresztül 60 percenként mérési adatokat küldt a mérési központba, és ezen adatok, és a hőm. viszonyok alapján nominálnak minden gáznapra az országos rendszerirányítás felé?
Há persze hogy így születtem !
nem baj, megszoktam.