Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nemá' bazzeg, hogy senki sehol?
szia ábrus. milyen volt a fényképezkedés? frézim élvezte?
jónak hangzik, bár dolgozós lesz.
Nálam tökmindegy hogy mire végződik az összeg, jatt max 1-99 Ft-ig ha jó napom van.(futárnak postásnak) (benzinkutast meg a jármű közelébe sem engedek )
na, voltam beszélni melóügyben egy étteremtulajdonossal.. a váci utcában övé a casablanka, a dunaparton meg az imperator.. van egy limója, meg akar még
és azt akarja felfuttatni alapban az lenne a melóm, hogy vezessem, meg intézzek midnent ami hozzátartozik, meg menedzseljem is a dolgot utazási irodáknál etc.. mikor meg nem azt nyomom, akkor az étteremben ami épp akad, kajáérmenés, ezmegaz
aszonta gondoljam át
szerdán találkozunk megint
ő addig kitalált fizetést
ennyi melóra csak nem mond keveset
ez ilyen napi tizensoknak tűnik órában
azt is tisztázni kell, hogy heti 5 napot akar-e, napi 12-14 órában, vagy váltásban vagymi.. bár esélyesnek tartom az elsőt
Jó éjszakát uraim mentem aludni előtte discoveryn a harci búvárok kiképzéstét nézem még meg.
5-0 . . . .
mind az 5 csajnak annyi leizzasztottam őket.
sajnos vége lett.
Estét mindenkinek! thomas mi a kod amivel belépsz a szerviz menübe? mert nekem LG Pq 3000 -res 106 os plazmám van de sehogy nem tudok belelépni pedig már honapok ota elégé szeretnék Na na áruld csak ell!

ismerem
szerintem te készülsz valamire
2-0 ide
. . . .
Jó estét!
Pupu postára került a láncfeszitöd .
És ha netán vesztesz, akkor utána pucéran csapkodod a klaviatúrát?
a gép ellen már 1 et levetkőztettem fullra a főnyeremény masztizik 1 hatalmasat a csaj
egyedül

gép lesz a ludas.
Death Race 2-t nézünk.
+ sörölök mellé
vetkőzős pókert játszok
Rossz a gépem? Vagy vacsiztok.
Yamaha Fz 750-hez való félidom eladó. Nagyon szép állapotban, fehér színben. Nem hiszem hogy újra kell festeni. Én feltenném így ebben az állapotban. Hívj, megegyezünk! Érd: 20/227-0655
ja, és ez most onnan jött, hogy ismerős a samsunggal játszotta el, és ott is ment. ott a felvétel is megy.
lehet itt is, csak épp nem próbáltuk
menübe feliratot, hang nyelvet enged állítani. Sirály !