Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ejj de eltűnt mindenki. Akkor én is megyek filmet nézegetni úgysincs semmi dolgom.
Nem értem ezeket az aksi gyártókat
keresek motor aksit pl a varta a 14Ah aksira 140A indító áramot ad meg 3,3kg. Míg a Banner és a yuasa ua típusú aksijai 190A indító és 4,3kg súly és 1000ft a különbség. De ua típus alváz motorszám és 1 varta ennyire szar legyen vagy nemtom.
"túlkormányzott macskát minden háztartásba"
ez qrvajó
Na megyek egy kört.
Jó! Akkor nagyon vigyázok.
Ja és üzenik ha még 1x összetöröd magad idejönnek és ők törnek össze de az keményebb lesz.
Valakit nem érdekel 43,5 UK 9,5 sivatagi panamatalpas bakancs felül gyöngyvászon alul velúrbőr. Homokszínű 1x volt rajtam de a lábamat a rüsztnél elszorítja és így kényelmetlen. Ha érdekel valakit fotót rakok majd fel alkalmi áron 8000ft.
reggelt srácok. megyek melóba, de ma csak fél 5-ig vagyok, holnap meg pihinap...
Köszi!
Én nem én nem én nem. Habár én jó voltam magyarból
nem azert,de en is csontra azt hittem,h az egyik etteremrol van szo
Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeee . .
Sanyi barátaim is örülnek ennek a hírnek.
http://youtu.be/CLCDlnS4DgY
A Teszkós gazdaságos ízű sör egész ihat, é ráhibáztál.
vettem egy kockával. Rendesen iható, és harmad annyi mint egy komolyabb.
Szerintem én jól néznék ki vele mellette .
Holnap lesz az első kontroll. Reggel visznek a betegszállítók,sztem egész napos program lesz.
Most nincs itthon.
Hát nem csak Te nézel úgy ki mellette. Én is. De én alapból is.
",és lesz lé,csaj,fánk..... minden"
Vicus meg mindjárt kirúgja alólad a mankót!
Persze, már találkoztunk és van közös fényképünk is. (amin úgy nézek ki mellette mint egy hajléktalan)
Sziasztok! Fel tudtam kelni egyedül az ágyból,és szintén 1-edül jövök-megyek a lakásban. Hű de jó érzés!
B@zdmeg Cindy! Menj el BKV-s buszosnak,és lesz lé,csaj,fánk..... minden. És nem kell szénné dolgoznod magad! Benevezel egy tanfolyamra,azt jól van. Nálatok úgyis van felvétel mindig. Akit tőlünk kirúgnak,az megy fel a BKV-hez,és sima ügy a felvétel.