Nem értem ezeket az aksi gyártókat
keresek motor aksit pl a varta a 14Ah aksira 140A indító áramot ad meg 3,3kg. Míg a Banner és a yuasa ua típusú aksijai 190A indító és 4,3kg súly és 1000ft a különbség. De ua típus alváz motorszám és 1 varta ennyire szar legyen vagy nemtom.
Valakit nem érdekel 43,5 UK 9,5 sivatagi panamatalpas bakancs felül gyöngyvászon alul velúrbőr. Homokszínű 1x volt rajtam de a lábamat a rüsztnél elszorítja és így kényelmetlen. Ha érdekel valakit fotót rakok majd fel alkalmi áron 8000ft.
Sziasztok! Fel tudtam kelni egyedül az ágyból,és szintén 1-edül jövök-megyek a lakásban. Hű de jó érzés!
B@zdmeg Cindy! Menj el BKV-s buszosnak,és lesz lé,csaj,fánk..... minden. És nem kell szénné dolgoznod magad! Benevezel egy tanfolyamra,azt jól van. Nálatok úgyis van felvétel mindig. Akit tőlünk kirúgnak,az megy fel a BKV-hez,és sima ügy a felvétel.
keresek motor aksit pl a varta a 14Ah aksira 140A indító áramot ad meg 3,3kg. Míg a Banner és a yuasa ua típusú aksijai 190A indító és 4,3kg súly és 1000ft a különbség. De ua típus alváz motorszám és 1 varta ennyire szar legyen vagy nemtom.
Sanyi barátaim is örülnek ennek a hírnek.
http://youtu.be/CLCDlnS4DgY
vettem egy kockával. Rendesen iható, és harmad annyi mint egy komolyabb.
Vicus meg mindjárt kirúgja alólad a mankót!
B@zdmeg Cindy! Menj el BKV-s buszosnak,és lesz lé,csaj,fánk..... minden.