Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

53750 Ft!
Nekem meg ilyen alkatrészek-elektromosság-akkumulátorok-yuasa termékek és felülről a harmadik (Tipusszám: YTZ10S)
Persze az is ötezres fordulaton és nem alapjáraton.
Papa te már megint eonos (hiéna népség ) hozzáállással számolsz!
Az a 280 amper legyen inkább 28A jó?
Igen? És nem volt véletlenül egy átégett generátor forgórészed is?
Ha ilyen van benne,így tudsz csinálni hozzá. Hozzászólás:[17678] 2010. február 3. 10:00
Én ilyet vettem tavaly és bevált.(zselés)
http://www.budapestakku.hu/Pow...
pont olyan kék van az enyémbe Nah de indulok is, mert vár a meló. De ha valakinek van ötlete az előbbi dolgokra amiket írtam, nagyon szívesen várom Sziasztok!
Sziasztok!
Kéne egy kis segítség!
250-es fzremhez keresek gyertyát és légszüröt.
Aki tud segitsen köszi
Üdvözlöm a Kingust
Add oda Ábrusnak lesz 1 600as is a 250 és az 1000 mellé akkor neki már csak 1 400as és 1 750es kell és teljes a paletta
Most pedig léhűtők mennem kell.
Egyesekkel ellentétben van aki dolgozik is.
Ezért érte megyek melóba Kingáért.
az attól függ.
az 1-es hengerből eddig is zörgés hallatszott amit a szerelőm sem tudott megmondani miért. (nem értem. . . Nincsen röntgen szeme? )
Megnézetem, és ha blokk hiba az oka, hogy elhagyta az ereje, és megváltozott a hangja, akkor végleg kivonatom és elbontom. (vagy veszek egy kűfőőődi blokkot hozzá. még nem tudom)
Ha elbontás, akkor átnyergelek 125 2T-re kis időre, hogy maradjak 2 keréken. Ez esetben Kinga is kap egy 125 2T-t. Utána pénz gyűjtögetés, és majd meglátom. Most a havi kiadások felére redukálása (adóság) majd pedig egy vállalkozás pnzügyi alapjának megteremtése a cél.
Sanyi, nem tudom még mi lesz.
Igazad van! Azért írtam,hogy 190A-s mert így különböztette meg őket PUPU egymástól.Ha ugyanaz a kapocsfeszültsége ~12,5V és mégis nagyobb áramot lehet belőle kivenni akkor valószínűleg kisebb a belső ellenállása ami nem biztos,hogy rossz.De ha összeszedted az eddig elhangzottakat akkor azt is olvashattad,hogy normál esetben a másikkal sem lehet probléma!Visszatérve a városi közlekedésre (extrém helyzet)és a sok fogyasztó miatt esik az akku feszültsége akkor egy esetleges megállás után jól johet az a + pár tíz A az újraindításkor.
Azért tavaszra megjavítod,javíttatod ugye?
2 drága akkut néztél.
nekem az volt a bajom csak.
Egyébként igazad van. A jobbat választanám.
haccááááá
se aksi ma megint fejre ejtettem és kakukk teljesen
se fékcső
Itt az indítóáramot azért néztem mert ugyan az a típus más gyártó és jelentős különbség volt 50A de az ár közel ugyanaz. És ha jobb a 190A ua árért akkor inkább azt veszem meg mint a 140A aksit. Ez olyan hogy 600fzr-t vagy 1000-t veszel ugyan azért a pénzért. Persze hogy a jobbikat választod.
Asszony most szólt,megjöttek a tegnap megvett szívócsonkok,gyorsan ideért!Szegény Pupu,neki se tömítés,se feszítő!
Szerinted van értelme a sok fogyasztó miatt 14 ah-sból egy nagyobb indítóáramút megvenni? (összeszedtem a korábban elhangzottakat. Véleményem szerint az indítóáramnak, és a motorextrák felvételnek nem sok köze van egymáshoz)
Nem baj veszek 1 yuasát baj nem lehet belőle azt veszem amit gyárilag ír típust YB14L-A2. Nem is izgatom már magam rajta