Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mi tudjuk hogy nem létezik az állítólagos 600as motorom.
egyszer volt itt a forumon,aki ilyeneket mondott.lehet ez ugyanaz a blokk?de pont egy 400-ast feltuningolni ennyire?mennybie kerulhetett?kepet surgosen,latni akarom a csodat:)
na akkor goyrs beszerelem hetvegen az autoba az ulesfutest.nehogy megfazzon a sejhaj,aztan ne tudjak motorozni,es akokr abrus sose tudja meg,h letezik a nem letezo
elfogok mindent követni ez ügy érdekében:D
Az kemény 90 paci! Hát akkor nagyon vigyázz rá!
nembaj majd vigyázok rá:D ha meg költeni kell akkor költünk:D mondjuk per pil egy vasam sincs..:D de nembaj:D
Szerintem még kukacjavításon van.Majd előkerül.
Sziasztok! Vége a tornaórának!

Ádi-bádi? Otthon van már?
Igen,így hamar el fog használódni,és rengeteget fogyaszt!Ez csak pályára jó felizgatni a többi amatőrt,utcai mindennapos használatra drága lesz,és nem tart sokáig.
Hát akkor nem lesz hosszú életű a motorblokkod csúcsra tuningolva. Sok 100e lesz neked benne.
Jó reggelt! mint kiderült a turpisság:) a motorral kapcsolatban:) könnyített erősített főtengely, más vezérlés, más vezérműtengelyek, más elektronika :) padon lett mérve a 90 ló.. nem tudom én ilyenekről miért nem tudtam hamarabb:( :D miután egy picit piszkáltam a gyereket nagy nehezen az isten háta mögül előkaparta nekem a pados papírt.. :) és valóban annyi a paci:);) megkérem majd hogy szkennelje be és feldobom a képet h lássátok ti is:)
ebben tisztába vagyok a blokk makulátlan állapotú:) és köszönöm az infót:)
Faszomba jövőhéten visszajön a tél
nálam van munka fa hordás a helyére ha ezt elöre tudtam volna jobb let vona ha meghívok itt mindenkit a forumon más nem az üstben főztem volna hogy mindenkinek jusson valami kaja
Üdv fiúk!
Na mi van mi? Se Sanyi, ja ma kínozzák se Thomas se Ámbrás se Emre ja már dolgozik áááá csak én nem csinálok semmit?
Na ná hogy gyorsan lemüszizted anélkül át se írathattad volna
ha elkap a rendor,igen.muszaki nelkul nem kozlekedhetsz...en nem aggodalmaskodnek mondjuk.1-en a legkozelebbi allomasra egurulnek kertek alatt,es haladjunk...
van dorozmsan egy srac,aki hengerfejekkel foglalkozik.o csinalta a kis 250-esemet,de inkabb auto a profilja.emilnek hivjak.ha nincs ki megjavitsa,szivesen megkerdem,vallalja-e.megkeri az arat,de jol dolgozik.
az ideiglenes kivonasbol barmikor visszahelyezheted.ha most akarod lemuszakiztatni,becsattogsz az okmanyirodaba,kerede a visszahelyezeset,elviszed muszakiztatni,es kesz.ha nem most,akor szard le,amikor majd vissza akarod helyezni,elviszed,es kesz.az en frecciamon mar 2 eve le volt jarva a muszaki,amikor megvettem.gyors megcsinaltattam,es atirattam.