egyszer volt itt a forumon,aki ilyeneket mondott.lehet ez ugyanaz a blokk?de pont egy 400-ast feltuningolni ennyire?mennybie kerulhetett?kepet surgosen,latni akarom a csodat:)
na akkor goyrs beszerelem hetvegen az autoba az ulesfutest.nehogy megfazzon a sejhaj,aztan ne tudjak motorozni,es akokr abrus sose tudja meg,h letezik a nem letezo
Igen,így hamar el fog használódni,és rengeteget fogyaszt!Ez csak pályára jó felizgatni a többi amatőrt,utcai mindennapos használatra drága lesz,és nem tart sokáig.
Jó reggelt! mint kiderült a turpisság:) a motorral kapcsolatban:) könnyített erősített főtengely, más vezérlés, más vezérműtengelyek, más elektronika :) padon lett mérve a 90 ló.. nem tudom én ilyenekről miért nem tudtam hamarabb:( :D miután egy picit piszkáltam a gyereket nagy nehezen az isten háta mögül előkaparta nekem a pados papírt.. :) és valóban annyi a paci:);) megkérem majd hogy szkennelje be és feldobom a képet h lássátok ti is:)
nálam van munka fa hordás a helyére ha ezt elöre tudtam volna jobb let vona ha meghívok itt mindenkit a forumon más nem az üstben főztem volna hogy mindenkinek jusson valami kaja
ha elkap a rendor,igen.muszaki nelkul nem kozlekedhetsz...en nem aggodalmaskodnek mondjuk.1-en a legkozelebbi allomasra egurulnek kertek alatt,es haladjunk...
van dorozmsan egy srac,aki hengerfejekkel foglalkozik.o csinalta a kis 250-esemet,de inkabb auto a profilja.emilnek hivjak.ha nincs ki megjavitsa,szivesen megkerdem,vallalja-e.megkeri az arat,de jol dolgozik.
az ideiglenes kivonasbol barmikor visszahelyezheted.ha most akarod lemuszakiztatni,becsattogsz az okmanyirodaba,kerede a visszahelyezeset,elviszed muszakiztatni,es kesz.ha nem most,akor szard le,amikor majd vissza akarod helyezni,elviszed,es kesz.az en frecciamon mar 2 eve le volt jarva a muszaki,amikor megvettem.gyors megcsinaltattam,es atirattam.
http://www.youtube.com/watch?a...
Ádi-bádi? Otthon van már?