Nincs ugyanis azért nem vette meg Ábrus a TDM850et mert ellopták az udvarról és abból a pénzből kárpótolja P071t. Szerinted miért csak alig jön fel és kitérő válaszokat ad a motorról, se fotó se semmi pedig P071 már kérte a fotókat.
Arra gondoltam énis,hogy leveszem, és kitakarítom. Ott b@szt@m el, hogy utoljára nem járattam ki a karbiból a benyát, mindíg úgy szoktam, hogy addig járatom, míg ki nem fogynak, és akkor a későbbi indításnál friss nafta kerül bele, és pöcc röff, csak meg kell várni hogy az AC telelökje. Mindegy, jön a tavasz, nemis árt egy kis takarítás.
én is este feltöltöm a tankot holnap leengedem belőle a trutyit átszűröm és újra feltöltöm. és ha minden jól megy és Ábrus is úgy akarta akkor beindul.
Szerintem az első indítás alkalmával sikeresen felszívta a szutykot, ami a tűszelepek alatt megakadt, és azok így nem zárnak.
Bár nem vagyok szerelő, szerintem ennek karbi és tank takarítás lesz a vége.
Karbi pucolás lesz abból . Szerintem az úszó ragadt fel. Nálam is ugyan ez volt de csak az 1iknél hál istennek. Próbáld meg végig kocogtatod az aljukat hátha visszaesik a helyére.
Szevasztok! Arra van valakinek valami tippje,hogy mitől lehet az, hogy folyik a karbikból a benzin. Megpróbáltam beindítani, kb 1,5-2 hónap után, és a kipuff durrant egyet kettőt. Abbagyagyom a tekertetést, és érzem a benzinszagot, odavilágítok, erre látom hogy mind a 4 karbinak benzines az oldala, aztán kis idő múlva már pár csepp volt alatta. Ötletek?
Szia Sanyi! Hogy vagyol?
Jó kis motor, én az YZF 125 R-t nézegettem, állítólag van belőle befecskendezős. És négy ütemű. A fogyasztása biztos jó lehet...
Bár nem vagyok szerelő, szerintem ennek karbi és tank takarítás lesz a vége.
Sziasztok!
Jó kis motor, én az YZF 125 R-t nézegettem, állítólag van belőle befecskendezős. És négy ütemű. A fogyasztása biztos jó lehet...
Tetszik.
TZR 125
nekem eleg a 90.nekem van farkam
De én már meggondoltam magam nem kell a 90le jó nekem a 130