Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na mi van mi?
elvileg van az oldalamon de karbantartás miatt nem lehet leszedni.
neeeeeeeeeeeeeeeeee honnan? áááááááááááááá
az lehet hogy felirat nincs hozzá, de nem is kell, mert az enyém szinkronos
Én szóltam volna 1 2 embernek minden behordott 50rönk után kap 1et grátiszba
. . . .
na én meg mára végeztem a fahordással . Ahogy számoltam szerintem még vagy 5 napig fog tartani a kellemes kis dolog de laegalább ithon van és ez a lényeg ell is fáradtam azért máma
Már jön csak nincs felirat hozzá
na így
ez is letudva
Van akit 10 perc alatt magam alá tudtam gyűrni valakit csak 3ó múlva
nem pl itt 1 jó kis bőr
aszittemmáá csak ilyen vének vannak. . .
. . . . . . .
De van picicici nagycici fiatal is. 6giga 47 csaj van benne kb 20 25 nél tartok
Fiatalabb ellenfél nincs?
Egyébként a genesis blokk stabilabb ,szerkezetileg erősebb az exupnál már nagyonsok minden könnyitett anyagsporolosabb vékonyabbak a szelepszárak is olyan szinten meg stb ,
5 perc alatt. Nekem van egy vidim,amit a munkatársam csinált. 5 perc alatt kiégett. És nem ez volt az első
Az Attila (yakomoto) is javított egy FIAT Cinqecento-t,amibe FZR 1000 exup blokk volt. Azt mondta ultrabrutál volt.
már emlitettem hogy nem tudom komolyan 1 milla után nem számoltam tovább sok nagyon sok Mégegyszer nem csinálnám mert ebből lehetne egy 8 éves is bár az nem jó mert nem épithetném
de ha valaki mindent bevet pénzt, időt nem féltvel hát a határ elégé nagyocska Borzalamas energiát lehet belölük kisajtolni csak akkor ott kezdödik hogy egy Kovácsolt.dugattyúszet min.200 ropi , H-ás Hajtokarok csapágykal 180-200 ropi , nyugvok min 50 ropi meg stb szóval a határ a csillagos ég .Keskeny Lacinak van egy hayabusa felfurt blokkos suzuki versenyautója hát elégé durva élőben