Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az enyém meg megy még 150-et is! Kipróbáltam.
csak ugy kivancsisagbol,mennyi volt az atalakitas?
azt nem tudom hány LE lehet a 400 as ezekel és azt sem hogy az ennyém mennyi mert igazábol nem is érdekelt sosem. Jól megy az biztos de fogalmam sincs mennyi lehet és nem is vinném ell mérésre mert az szerintem állatkinzás egy motornak. De ami lényeges hogy robbanékonyabb lesz az biztos de elég észlelhetöen Ha jól emlékszem a gp motorok is olyan 220-240 körüliek ha jól emlékszem
Nézzétek,mi is történt az egyik Mercedes buszunkkal. A belváros kellős közepén. Az épület a busz mellett egy kórház

Mercedes Citaro
felakadt az uszo?
Aha! Vírus. Nagy lókötő vagy!

nemtom hogy került oda biztos valami vírus került a gépembe
kissb jön 5-re hozzám. Most hívott telón.
Pupu! Fánk! Bakker.
Kipróbálom. Oks?
Ááááááá! De mennék egy kört! Ingyen! Hű de hiányzik,szeretem ám nagyon a munkámat.
Amíg nem jön meg a benzin addig elütöm 1 kicsit az időt
Szia! Kösz,javulok csak lassan. Ezek azért simán belökik az 5-6 litert.
de akkor is a duplájára nem lehet tuningolni feltöltő nélkül max 10-15le szerintem. neked se 260le a motorod.
a könnyitett erősitett fötengely gyári cuc nem sufni tunning meg esztergályos kis mühyelyében készült darab Már mondtam hogy nálam is ezek vannak a blokkban cserélvel fötengely , hajtokarok ,vezérmütengök és vezérlés modositás stb, de ha ezek mind gyári cucok és nem othoni flex köszörült dolgok .Nagyon sokáig menni fog a blokk Ja és igy sem eszik nekem alap használatkor 6 liternél többet
Nekem ez valahogy akkor se kerek. 400 ccm és 90 ló az 225 LE/liter teljesítményt jelent (halkan mondom, ha padon mérték, akkor az főtengelyen kb. 235-240 LE.
Ennyit nem hogy egy zsír új R1 nem tud, hanem a jelenlegi legerősebb, a BMW RR se. Sőt a gyári superbike-VB motorok is megállnak 220 körül.
Nehezen hiszem, hogy faluvége alján egy műhelyben jobb tuningot lehet csinálni...
TE ÁLLAT:
Após előtt kuki elvágva.
Jajj ez a sok fánk hogy került ide
Nem is azért mondtam hogy fájdítod a szívét mert a rossz szándék vezérelt volna. Csak úgy mondtam.
Direkt neki csináltam, semmi rossz szándékom nem volt.
A hétvégi onboard videót ezért nem is rakom fel.
Fájdítod a Sanyi szívét
Nem, loptam