fú stabil alapjárat első nyomásra és nem köszörült semmit első fordulatra beröffent. De folyik aví meg a benzin valahol. De először hallottam a motoromnak azaz nem hallottam blokkhangot csak a szelepek ciripelését.
Örömmel bejelenthetem hogy az első indítás sikeresen lezajlott 1re pöcc röff mint az óramű úgy jár a kicsikém szeptember óta nem volt beindítva.
ac maxig tolta a naftát szivató maxra utána éppen hozzáértem a gombhoz és elsőre minden erőlködés nélkül beröffent. Bemelegedés után stabil 1200 alapjárat blokkhang nincs csak az a tipikus yamahás ciripelés.
De le kell szednem a karbit mert ereszt a vizecske és folyik a benzin valahol. de ez majd holnap.
le volt akciózva év végén-elején a shoxnál
de az idei szezont még a régi bukómban fogom lenyomni
És grat
mert én Sikonda óta nem hallottam a motorom hangját
pár nap kiesett.. viszsaolvastam
90 LE
durva a busz égetés
Sanyi jól közelkedik már a mankóval és gömbölyödik a bicepsze az új mozgásformától
ac maxig tolta a naftát szivató maxra utána éppen hozzáértem a gombhoz és elsőre minden erőlködés nélkül beröffent. Bemelegedés után stabil 1200 alapjárat blokkhang nincs csak az a tipikus yamahás ciripelés.
De le kell szednem a karbit mert ereszt a vizecske és folyik a benzin valahol. de ez majd holnap.
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen.