Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azt igen adnék a pu***kájnak
Tegnap felpróbáltam a bőrt az is jó még rám
Énis a régiben volt rajtam talán 10x
ennek a szorcsik H vikinek a testét nagyon megcsinálnám
sprinterre rá voltam pörögve,de csak kép alapján.. nem próbáltam.
le volt akciózva év végén-elején a shoxnál

de az idei szezont még a régi bukómban fogom lenyomni
nekem nincs
Mázli nem a víz folyt a 4es karbi izzad
Caberg V2R 41ér, vagy MDS Sprinter 30ér? Van vkinek vmelyik?
Holnap remélem 1 kiskört a studió körül tudok menni . .
Ejj de boldog vagyok így holnap jó kedvel esek neki. A gázbovden se szorul ha jobbra fordítom nem is emelkedik a fordulat szal jónak kell lennie
fú stabil alapjárat első nyomásra és nem köszörült semmit első fordulatra beröffent. De folyik aví meg a benzin valahol. De először hallottam a motoromnak azaz nem hallottam blokkhangot csak a szelepek ciripelését.
De nincs, freet töltöttem le
És grat
Neked is jó lesz mahisztis nemsokára úgyis jön vissza a szaridő
de jó neked
és és és és ja meg
mert én Sikonda óta nem hallottam a motorom hangját
sziasztok!

pár nap kiesett.. viszsaolvastam

90 LE

innék én is

durva a busz égetés

Sanyi jól közelkedik már a mankóval és gömbölyödik a bicepsze az új mozgásformától
de kiakasztottam a kilométer órát is már toltam előre és 300al mentem azt is meg kell néznem mitől lehet.
Örömmel bejelenthetem hogy az első indítás sikeresen lezajlott 1re pöcc röff mint az óramű úgy jár a kicsikém szeptember óta nem volt beindítva.
ac maxig tolta a naftát szivató maxra utána éppen hozzáértem a gombhoz és elsőre minden erőlködés nélkül beröffent. Bemelegedés után stabil 1200 alapjárat blokkhang nincs csak az a tipikus yamahás ciripelés.
De le kell szednem a karbit mert ereszt a vizecske és folyik a benzin valahol. de ez majd holnap.
Áruskám kéz csókolom . . . . . .
Zsolti én hívtalak ne hívj vissza csak mutatni akartam valamit
Igeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen. . . . . . . . . . . . . . . . . .
. .
hát ez a film nagyon jól esett így a tél végén