Egyébként nagymuterék a kert hátuljában egy kis erre a célra kialakított épületben, sonkát, kolbászt, szalonnát szoktak füstölni.
A guma is beakasztható.
A húsféléket azért füstölik, hogy tartósítsák.
Lehet a gumi is továbbtart
Gumit mindenki tud füstölni.
bár jónagy hülyeség.
elsőfék, nagygáz, kis kuplung, ülni a nyeregben ha indul valamelyik oldalra vissza lehessen tereli a jó helyre.
ennyi
Jaja. Volt vele.
adtak a motomagiszterél ahol a gyűrűt vettem valami fekete olaj és benzin álló tömítő pasztát. (valami fekete színű csumíz)
azt használtam hengertalp tömítés helyett.
remélem jó lesz.
na, még nem raktam össze a robogót, de már a blokk egyben.
adtam neki benyát. indult.
ugyan kompressziót nem mértem, de ha ráültem, és húztam, ment velem együtt.
eddig nem volt hajlandó gurulni csak egyedül. ha én is rajta ültem, az ár sok volt neki.
a csavar nem fáj. benne igen.
nem szoktam focizni. nem tudok, és hogy őszinte legyek a jobb lábam közelsem 100-as, nemeg nincs rá időm.
egyedüli kellemetlen a fém kapcsán, ha térdelek nyomja a térdem a vas. A robogó szerelésnél is egy rossz munkás nadrágra térdeltem.
Szar káefcéé.
ott olyanot nem kapsz.
Múltkor a tecsóba a grillpulból vettem egy darab kolbit.
fehérkenyér, sok mustár.
megéheztem
első fék be, ezt gondoltam. különben gázra elindulna
A guma is beakasztható.
A húsféléket azért füstölik, hogy tartósítsák.
Lehet a gumi is továbbtart
bár jónagy hülyeség.
elsőfék, nagygáz, kis kuplung, ülni a nyeregben ha indul valamelyik oldalra vissza lehessen tereli a jó helyre.
ennyi
adtak a motomagiszterél ahol a gyűrűt vettem valami fekete olaj és benzin álló tömítő pasztát. (valami fekete színű csumíz)
azt használtam hengertalp tömítés helyett.
remélem jó lesz.
Kicsit nem odafigyeltem
nem ment.
mértem kompressziót : 3
egyértelmű volt a dolog.
gyűrű csere, most indult alattam, úgyhogy azzal volt a baj.
adtam neki benyát. indult.
ugyan kompressziót nem mértem, de ha ráültem, és húztam, ment velem együtt.
eddig nem volt hajlandó gurulni csak egyedül. ha én is rajta ültem, az ár sok volt neki.
nem szoktam focizni. nem tudok, és hogy őszinte legyek a jobb lábam közelsem 100-as, nemeg nincs rá időm.
egyedüli kellemetlen a fém kapcsán, ha térdelek nyomja a térdem a vas. A robogó szerelésnél is egy rossz munkás nadrágra térdeltem.
Te Pupu! Te mondod, hogy fel van emelve a segge?
jó éjt mindenkinek!