Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó reggelt
Kösz,jó éjt
Kanyarból kigyorsitásnál csúsztattam a farát ,játszottam ,sok lett elfeküdtem .Nem mentem gyorsan 50-60körül.
joejt, es jobbulast a serulteknek!
jon a tavasz.,legalabb latszik,h motorozunk . 1 defekt,2 baleset, 1 birsag.mindez 1 napra.durva statisztika.tiszta szivembol kivanom,h sose legyen ennel nagyobb bajunk.(mindenki el,es karcolasokkal meguszta)
latod Sanya,ha akkor motorral mentel volna,lehet te is csak leporoltad volna magad,es most nem kene mankozni
nem lapulok. Én vigyázok a legjobban ezen a kibaszott fórumon a motoromra, de ahogy annó az egy kerekezést is kipróbáltam - hogy tudjam milyen - így ezt is ki fogom...bocsánat érte...
Ú baszki motorino azért meg vagy? mi történt?
Itt is volt kis bukfenc ,szerencsére RTG. negativ lett de csuklóm nem nagyon mozog.Esöruha alatt full börcucc,protektorokkal+gerincvédő,csak a rövid szárú kesztyü volt a gyenge pont.
na mivan most meg lapulsz mint szar a fűben mi
te kis gépgyilkos
remek ötlet ábrus örül neki ugy látom
Gondolhatod, hogy nem abból fog állni a motoros frézis életem, hogy egy kerekezek meg gumitfüstölök orrba szájba...ne legyél ilyen. Holnap reggel feladom a kosarat, még gyorsan meló előtt...meg a zöld papírt is, kértem egyet, amit elküldhetek Neked az is benne lesz a csomagba.
Mentem aludni.
Nem is tudom hogy kinek a szarrá széthullott kuplungkosarával legózok éppen, hogy összeálljon egy olyan ami nagyjából használható és nem teljesen szar, és persze ne kelljen venni hozzá semmit.
Ehhez a gumifüstölés kiváló ötlet. (ha ezt előbb mondod akkor szét sem szedem)
na húzok szunyálni, mert holnap meló
jóccakát!
Siten=isten
robergidanak nagyon ajanlom a kovetkezo francia filmet:
Siten hozott az isten hata mogott.
neki kotelezo darab tobb okbol is! francia film,es eszmeletlen jo vigjatek.
a mostani del-afrikai vbn volt ez.ezzel vedtek a noket a nemi eroszaktol.a nokben nem tett kart,de a ferfi ferfiassaga rendesen megsinyli a dolgot...csak arra nem gondoltak,h mi van,ha a faszi emiatt begorombul,es agyonveri a not...
ha eloszor probalkozol,lehetoleg ne legyen elotted egy mregdraga auto
amugy nagyon egyszeru,1-esbe be,elsofek csontig,gaz enyhen huz,kuplung enyhen ereszt.szep lassan ezt a kettot jatszod,h le ne fulladjon,de ne is ugorjon ki alolad.erzessel,minthalovat b.sznal
te allat
erre gondoltam én is csak nem akakrtam ide ki irni szerintem a pina harapta meg az uja végét ,
Egyszer láttam egy filmet, amiben fogak voltak a csajba. Valami vagina akármi volt a neve. NA zsolti is bizti talált egy ilyet
zsoli lehet rossz helyre dugta az uját csak eltereli a szót azért jobbulást