Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hívtalak volna, a láncvédő miatt, de ez a rohadt c2-s emil nem enged be szerverhiba miatt. Tehát itt: a 32,5 cm a lukközepe a két furatnak? Mekkora furatátmérő kell a csavaroknak? És a legfontosabb: Az alsó szélétől milyen távolságra van a lukközép?

Hirtelen ennyi.
Jó reggelt hát tegnap tényleg job lett volna ha nem ülünk motorra jobbulást mindenkinek aki törte magát Zsoltinak meg ezentul ne nyulj olyan pinába ami kivan éhezvel Kikel rá tenni hogy VIGYÁZZ HARAP!
Nem ő volt csak kíváncsi voltam Ádám reakciójára
valóban,szerintem ö 1-nagyköcsög.amugynincsen bajom a robisokkal
üdv mindenkinek!klassznapot.
Nem is igaz
Ezt valami kemény csávó rakata fel a fészbúkra. Valami piros robogója van mahiszti. És üzeni köcsögök a sportmotorosok.
ráterhelsz első kerékre, és úgy adagolod a gázt, meg a kuplungot, hogy elinduljon azabaj, hogy sok gyökér nem érzi, és csumagáz, ki a kuplung... és feleslegesen kínozza a gépet, de ha ügyes vagy, sima ügy
támassza neki az első kereket a falnak és nincsen gond
mútkor egy 125-ösön kezdte el a gazdi. pörgött a kerék, de pattogott a hátulja.
Miután elült a ricsaj, és szóhoz jutottam közöltem, hogy ezt nem betonon divat csinálni, mert 10x olyan gyorsan kopig a gumi.
itt 0 fok.
Ne jáccá ilyet, Poti, mert ha elbénázod, betapad, és akkor űber megxopod.
Itt is gyönyörűen süt a nap de -4 fok van tiszta deres minden
Bent szoktam megállni a telephelyen az udvaron. Ha esik a hó, még fedett helyre is be szoktam pofátlankodni.
Reggelente, ha kellemesen sikos az idő a kora reggeli tolongásban (üres az udvar) szoktam egy picike kézit húzni, hogy úgy óvatosan keresztba, majd ellenkormányzás + kicsit még másik irányba is, és elértem az udvar végét, és be balra az olajtároló mögé parkolni.
Jobban csúszik az út mint gondoltam. 180-an fordult a kocsi.
Jó reggelt !
Te vigyázol rá a legjobban?
A Tiédrá Ábri mester vigyáz!
Skacok még el se kezdődött a szezon vigyázzatok már magatokra.
Zsolt, motorino!
jobbulást