Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez az a beteg film,ahol kvazi a sajat lanyat megdugja a tudos?
Összeraktam a gépedet, hát sokkal jobb nem lett (a csapágy miatt) mert lóg ez is rendesen, bár a szegecsek legalább a kosarat tartják.
Felraktam az idomokat, öntöm bele a benzint hogy holnap csak akksit kelljen tölteni és megyek vele, erre kiderül hogy nem véletlenül dugózták le az egyik benzincsövet. A benzincsapban ki van szakadva a gumitömítés és egyszerűbb volt nemvenni, hanem levesszük a csövet, ledugózzuk a helyét oszt megy majd tartalékon, jó lesz az úgy!( ) a kerek tömítés)
Hibrid. 2010-es
nem jó az elözmény ezt ábrusnak irtam nem magamnak
modnjatok mar vmi jo filmet,ami sci-fi/fantasztikus. sehol nem tudok talalni.minimum 1990-es legyen.halalra unom magam
ezt mondom én is nekem alapon 180 ezért nem érdekel egyszer volt fent 190 mert igazábol olcso volt de többet olcsonb sem kell nem rá való
Brutálisabban? Ez mit jelent egy motor vagy autó esetében? Asztaqrva milyen széles gumija van? Ettől kész szoktam lenni.
Ez olyan mint amikor "morcosítják" az 1,2-1,4-es autók elejét, én meg sírva röhögök az ilyen barmokon.
De azokon is akik erre vagy arra a típusra mondják hogy "ez aztán letakarítja a belső sávot" vagy "ez elől riadtan menekülnek a többiek"
Én max. a bolgárrománsofőrős 40 tonnás szerelvény elől "elmenekülnék" ha kell, de a takarodj mert csicsásmerci/Qhétteljövök elől biztos hogy nem.
na jó, de nekem az hátra való, nektek meg előre
130/70 akartam írni
majd elmulik
Nekem az új 130/80 épp hogy befért,de a kopott öreg140/70 sokkal jobb volt
Örülök ha jó a kosárkülső, legalább ez a rész jó!
Estét!
40.000 az itt élés, 9.000 a teló számla, a maradékból élek 1 hónapig...ábrus zsebébe fog amúgy vándorolni belőle egy nagyobb rész, de ez titok! meg gumit is kell vennem még. 130/70-17
1: azért kell a mostani gépeknek 180-190-es gumival kijönni mert az utcai gyökér nem venné meg keskenyebbel mert nem úgy néz ki mint a motogp-ben Rossi Yamahája, amivel Kis2 Lajoska fog motorozni évente kétszer a Hungaroringi nyílt napon.
2:Gondolom azért, mert a versenypályán általános kanyarsebesség és a vezetési stílus teljes mértékben megegyezik azzal, amit az utcai forgalomban nap mint nap csinálunk.
na jóccakát mindenkinek!
hát igen, azokat eleve úgy tervezik, azokhoz a tömegekhez, erőkhöz, plusz a vázak, a futómű többi eleme oylan kanyarsebességeket, fékezéseket enged, maihez kell a tapadás, ahhoz meg a gumi, de ez ilyne ördögi kör jöhet a belógás a kanyarba meg midnen
mert jócskán úgyfest, h korabeli japókról koppintották vagyis, abban az időben, míg a pancsikon nem haladt túl a kor, sok műszakilag szinte azonos gép volt
azt hiszem srácok hogy maradok a 160-nál mert 140-et már nem akarok.majd egy kicsit gyúrok hogy könnyen vegyem a kanyarokat!
pistával szoktunk eről beszélni ha zamárdiban vannak, hogy hid ell nagyon sokat számit pl. ha más viszkozitásu az olaj a villában meg minden aproság ami csak beálitás függö a motoron .Persze ez akkor lényeges ha kicsit elkezded a határait feszegetni a vasnak különben nem érzékelni
Ebben sztem 1 jó adag divat+marketing is van... mint az autónál. Veszik a 245/18-as kerekeket a 205/16 helyett, és nicsak, nemis kanyarodnak gyorsabban - viszont fele idő alatt elkop, és 2x annyi az ára
Tolómérőd van? Mennyi az eltérés a szélességben? (bár végülis van köszörű )
A 190 mercié biztos óccóbb, mint a gyári japán FZR betét
emrém mert mostani sport gépeket 600 tol már 180 as hátsora tervezik a 750 -1000 meg efeletieket 190-200 asra nem mindegy hogy a tervezésnél mihez tervezik
Másfél milliméter itt-ott....
Érdekes, most olvastam másik fórumon, hogy Danuviához, Pannóniához Japán megszakítót találtak minimális eltéréssel...az állító furaton kell egy picit reszelni.
nem tudom de az előbb egy két helyen keresgettem 150-es gumit de nem igen találtam csak ilyen all ruderekre valót.