Összeraktam a gépedet, hát sokkal jobb nem lett (a csapágy miatt) mert lóg ez is rendesen, bár a szegecsek legalább a kosarat tartják.
Felraktam az idomokat, öntöm bele a benzint hogy holnap csak akksit kelljen tölteni és megyek vele, erre kiderül hogy nem véletlenül dugózták le az egyik benzincsövet. A benzincsapban ki van szakadva a gumitömítés és egyszerűbb volt nemvenni, hanem levesszük a csövet, ledugózzuk a helyét oszt megy majd tartalékon, jó lesz az úgy!( ) a kerek tömítés)
Brutálisabban? Ez mit jelent egy motor vagy autó esetében? Asztaqrva milyen széles gumija van? Ettől kész szoktam lenni.
Ez olyan mint amikor "morcosítják" az 1,2-1,4-es autók elejét, én meg sírva röhögök az ilyen barmokon.
De azokon is akik erre vagy arra a típusra mondják hogy "ez aztán letakarítja a belső sávot" vagy "ez elől riadtan menekülnek a többiek"
Én max. a bolgárrománsofőrős 40 tonnás szerelvény elől "elmenekülnék" ha kell, de a takarodj mert csicsásmerci/Qhétteljövök elől biztos hogy nem.
40.000 az itt élés, 9.000 a teló számla, a maradékból élek 1 hónapig...ábrus zsebébe fog amúgy vándorolni belőle egy nagyobb rész, de ez titok! meg gumit is kell vennem még. 130/70-17
1: azért kell a mostani gépeknek 180-190-es gumival kijönni mert az utcai gyökér nem venné meg keskenyebbel mert nem úgy néz ki mint a motogp-ben Rossi Yamahája, amivel Kis2 Lajoska fog motorozni évente kétszer a Hungaroringi nyílt napon.
2:Gondolom azért, mert a versenypályán általános kanyarsebesség és a vezetési stílus teljes mértékben megegyezik azzal, amit az utcai forgalomban nap mint nap csinálunk.
hát igen, azokat eleve úgy tervezik, azokhoz a tömegekhez, erőkhöz, plusz a vázak, a futómű többi eleme oylan kanyarsebességeket, fékezéseket enged, maihez kell a tapadás, ahhoz meg a gumi, de ez ilyne ördögi kör jöhet a belógás a kanyarba meg midnen
mert jócskán úgyfest, h korabeli japókról koppintották vagyis, abban az időben, míg a pancsikon nem haladt túl a kor, sok műszakilag szinte azonos gép volt
pistával szoktunk eről beszélni ha zamárdiban vannak, hogy hid ell nagyon sokat számit pl. ha más viszkozitásu az olaj a villában meg minden aproság ami csak beálitás függö a motoron .Persze ez akkor lényeges ha kicsit elkezded a határait feszegetni a vasnak különben nem érzékelni
Ebben sztem 1 jó adag divat+marketing is van... mint az autónál. Veszik a 245/18-as kerekeket a 205/16 helyett, és nicsak, nemis kanyarodnak gyorsabban - viszont fele idő alatt elkop, és 2x annyi az ára
emrém mert mostani sport gépeket 600 tol már 180 as hátsora tervezik a 750 -1000 meg efeletieket 190-200 asra nem mindegy hogy a tervezésnél mihez tervezik
Másfél milliméter itt-ott....
Érdekes, most olvastam másik fórumon, hogy Danuviához, Pannóniához Japán megszakítót találtak minimális eltéréssel...az állító furaton kell egy picit reszelni.
Felraktam az idomokat, öntöm bele a benzint hogy holnap csak akksit kelljen tölteni és megyek vele, erre kiderül hogy nem véletlenül dugózták le az egyik benzincsövet. A benzincsapban ki van szakadva a gumitömítés és egyszerűbb volt nemvenni, hanem levesszük a csövet, ledugózzuk a helyét oszt megy majd tartalékon, jó lesz az úgy!(
Ez olyan mint amikor "morcosítják" az 1,2-1,4-es autók elejét, én meg sírva röhögök az ilyen barmokon.
De azokon is akik erre vagy arra a típusra mondják hogy "ez aztán letakarítja a belső sávot" vagy "ez elől riadtan menekülnek a többiek"
Én max. a bolgárrománsofőrős 40 tonnás szerelvény elől "elmenekülnék" ha kell, de a takarodj mert csicsásmerci/Qhétteljövök elől biztos hogy nem.
2:Gondolom azért, mert a versenypályán általános kanyarsebesség és a vezetési stílus teljes mértékben megegyezik azzal, amit az utcai forgalomban nap mint nap csinálunk.
A 190 mercié biztos óccóbb, mint a gyári japán FZR betét
Érdekes, most olvastam másik fórumon, hogy Danuviához, Pannóniához Japán megszakítót találtak minimális eltéréssel...az állító furaton kell egy picit reszelni.