Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mit kell dönteni ?
Megvitatjuk, megszavazzuk.
Nem tudod. Le vannak fixen szerződve a taxisok buszokkal minden szarral. De adok pár céget akik sűrűn jönnek.
Midatlantic (külföldi). laokoon. maxifilm, minifilm. eurofilm.
Potit eladta a kfc indiai rabszolgának. Itt sem ír és a telefonja is ki van kapcsolva. Kénytelen leszek dönteni helyette.
Tudja hogy mindig a leggyengébbre kell rámenni.
Mentem a garázsba. Sziasztok!
Biztos mérges is érte. De együtt ebédelünk,akkor viszont én vagyok az ISTEN!
Filmes cégeket is el kéne kapnom a limós témával..
milyen terhelés lehet neki, hogy máskor övé a lakás délelőtt, most meg állandóan ott vagy
akkor a légszűrő kérdés megoldva ,
m
Én tudok hozzá alkalmazkodni. Ő nem szokott hozzám. De csakis hozzám,a többieknek szót fogad,csak nekem nem. És csak engem harap meg.
Mahisztiben is szivacs, ahogy néztem. de különböztessük meg a nagy légáteresztő képességű, a légszűrő olaj által szennyezësmegkötő szivacsszűszőket, a papírhoz hasonló, lyukméret (xd) alapján szűrô félétől. a német afrikai hadtestes gépeken volt valami ügyes légszűrőmegoldás
408
Zsoltinak: megtalálta az egyik féknyerget de ebből is ki van húzva az egyik menet. (megkeressem a másikat is?)
Volt egy 408-as Moszkvicsom,abban is ilyen olajtükrös légszűrő volt.
Mekkora nőuralom van nálatok még a kutya is
Nézd a national geot és ott van a csodálatos kutyadoki. Megtanít majd hogyan alkalmazkodj a kutyához.
Igen, a törődni kell vele a baj. Az IZSen nekem olajtükrös légszűrőház volt ami kiválóan szűrt, csak törődni kellett vele ami macerásabb volt mint kicserélni egy papírszűrőt. (bár nekem tetszett hogy venni nem kell csak tisztítani)
Süt a nap,de biztos hűvös van kint. Majd most megyek le a garázsba.
Lesz. De most hagyom,mert ilyenkor szokott pihenni,és megharap.
lesz harc ha el akarod küldeni
Ezt nézzétek! Ez nem beállított kép. Elfoglalta a helyem a Luca! Annyira szeretem ezt a vacak kutyát!
az utcai drz-ben(S) is szivacs van, nem csak az E vagy a sima verzióban

igen,igazad van. az x9 ben és a burgman ban is papír szűrő van.

szerintem jó a szivacs, csak törődni kell vele.
utcai gépeken meg macerás lenne örökké leszedegetni a tankot.
szerintem ezért használják inkébb a papír szűrőket
Nem, de majd mindegyik csatornán ez megy évek óta.
Na itt is vannak. Nem nagy mutatvány,ha jól emlékszem akkor a gumi szélet kicsit alakítottam,és alá sziló,de csak a biztonság kedvéért. A keretre is raktam új gumiszigetelőt,a képen sajna nincs rajta. Asszem 1500ft körül állt meg. Ja, és az Attila is megnézte,mert azt gondolta, nem enged át elég levegőt. De jó lett,és a karbi szinkronnál,és a co eredmények is igazolták. Tehát aki nem akar 15 ropit költeni, akkor hajrá!