Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Viszont egy hatalmas előnye van. nagyobb aszfaltal érintkező gumifelület, nagyobb lassulás.

Jó reggelt!
Szassz tökös de korán keltél
csőő
Típus számot tudsz a betétről?
Jó reggelt.
Helyes. 1 hónapod van kb. hogy megcsináld faszásra, mert nagyjából 2 hónap múlva tali - MAX! addigra legyen kész, ott KELL lenned Neked is!
Köszönöm Már megérte azt a kb. 7-8óra melot vele, kényelmesebb is mert kicsit magasabb így a csutka,nem sokkal talán fél cm-vel de sokat számít, meg hát végre nem akad a kormány
széép
rendben. Köszönöm! Milyen vidit töltesz fel? Jó éjt! én is megyek, reggel 7 előtt be kell érnem holnap...
Nah hali. Végeeezteeemm kb fél órája. Nem volt egyszerű menet, baromira szét voltak a perselyek, még jó ,hogy a donorgépé jók voltak. Amúgy ennek nem kúpos,hanem golyós a csapágya. Holnap felrakom gépre a fgépről a képeket, de addig is itt egy telos,mert a csutkát is kicseréltem
A csappal meg holnap kezdek valamit és megyek motorozni.
Most lépek mert tetű a netem ugyanis vidit töltök fel.
Kibírom arany vagy!
Annyi hogy zörögni fog alapjáraton.
Ha megy akkor jó. Ha időközbe meg valahol széthullik egy 250-es akkor HA abba jobb állapotú a dolog, akkor elboltolom olcsóba.
szép...
A kosár jó csak a csapágy a régi, meg persely amin fut. De tudod használni így mert jobb mint volt.
Akkor meg a kawaszatisok elmennek a jó büdös picsába. Mindenhova ki fogom rakni, hogy senki ne menjen oda, mert tróger szar banda az egész..
Persze mert a fullon nem volt benzincső.
Én nem tudom, le volt vágva a főág csöve és a csonkba bele volt dugva egy csavar a tanknál is meg a csapnál is. Most tettem rá új csövet és kiderül hogy a csapból folyik a benzin.(nem csak ott ahol kell)
Akkor most a kuplung-os résszel mit tudunk kezdeni, hogy jobb legyen? Kéne gondolom egy teljes kosár mindenestül. De az meg annyi, amennyit az egész motor nem ér - na jó, most már ér, hogy ennyi sok munkát feccőltél bele
Hm..megmondom az őszintét, hogy ezt most nem igazán tudom elképzelni. Tudtam állítani tartalék és full között a csapot, nem folyt, nem volt gond vele
Persze az is csak azért szakadt el mert valami béna állat nem tudta hogy hogy kell kivenni. ( )
háát fogjuk rá, hogy így van, de nem igazán...mert a csávónak semmi köze nincsen a "lányhoz"...
nalam meg faszan volt tartalek,meg normal...
ki dugzta le?