Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az adatok hibásak.
Adatátvitel
1. Az emberi sejtmag 75MB-nyi genetikai információt tartalmaz.
2. Egy spermium így 37.5 MB-ot
3. Egy milliliterben 100 millió spermium van.
Gondolatmenet:
Általánosságban egy alkalommal 2.25 ml-t lövünk ki 5 mp alatt.
Így a fütyi sávszélessége:
(37.5MB x 100M x 2,25)/5 = (37.500.000 x 100.000.000 x 2.25)/5 = 1 687 500 000 000 000
tehát: 1687,5 TeraByte/s
Kellemes adatátvitelt!
Mennyire törött össze?
Akkor semmit köszönöm
a kereklámpásat, csak az a baj, hogy az elejét egy plató már lebontotta. Szóval amiket kérsz....insatant formában tudom adni
Nekem semmit mert 1000 van de ha a fejidom jó lenne a plekóval és a 2 körlámpa akkor lehet érdekelne a dolog. Vagy melyik 600 ra gondoltál a 2 közül melyiket bontod?
Egy FZR400-as tulajnak kb 50-60 ezer, nekem 1500-2000
Vajon mennyit ér manapság egy komplett fzr 600 blokk?
Mert nekem van fölös Blokk, váz, elektronika, fékek, idomok...stb.
Ha kell valakinek valami szóljon
Csak ha szereti versenymotoros stílusban indítani a gépet.
Legyen így.
A fékkarod állíthatós, nincs feketében és 5390Ft. Kuplungkart kapsz fényesben 1690Ft és kész. (fekete nincs)
Akkor rendelem a többit is.
Nem, csak most sok a dolgom, délutántól meg melózom éjfélig...
Kiszabadultál indiai rabszolgatartók fogságából?
Ábrus: mindent rendelj meg kérlek, köszönöm! Akksi, kuplung-fék kar (fekete ha lehet) (tudom, hogy nem mindkettő szar, de akkor már legyen egységes, nem 2000-en múlik a boldogságom), ha kell bele még valami a benzin csap felújítón kívül és nem 10.000-es tétel, akkor azt is, kérlek. Köszönöm
Az FZR első fékeid megvannak még?
Lehet lenne rájuk érdeklődő.
Bár nem tudom, hogy a hagyományos Genesis villára fel lehet-e egy az egyben rakni.
Ez jó:
Megfogalmazásunk szerint a motoros életstílus egy különleges életvitel, amely többnyire nem konformista, és nem mindenkinek való.

Motorral mindenkor, mindig, mindenhova.

A motorozás segíthet emberi kapcsolatok teremtésében vagy önmagunk megismerésében, de abban is, ha csak egyedül akarunk lenni és a természet csodáit akarjuk felfedezni.

A motorozás lehetővé teszi, hogy a világot egy különleges és teljesen egyedi nézőpontból szemléljük: a Miénkből.

Eltávolodhatunk megszokott világunkból, kiléphetünk a minket körülvevő, mesterséges és mesterkélt, egységes elvek alapján felépített és az egyént, az egyéni gondolatokat és teljesítményt háttérbe szorító tágabb környezetünkből.

Sokféle embert ismerhetünk meg, akikkel lehet, hogy meg sem értjük egymás nyelvét, de ha bajban vagyunk, mindig számíthatunk segítségükre.

Motorral megoszthatjuk új élményeinket, azzal, aki hosszú éveken át társunk volt a kalandokban, még akkor is, ha már fizikailag nincs velünk.

Motoron egy folytonos vibráció alatt állunk, amely az ülésből indul ki, és mielőtt teljesen elhomályosítaná agyunkat, átdöfi szívünket.

Szenvedély, függőség, tiszta adrenalin: ez jelenti a motorozást. De egyben fájdalom, kényelmetlenség és veszély.

Ezt az életstílust csak úgy szabad élni, ha bizonyos szabályokat betartunk és megfelelő felszerelésekkel védjük magunkat. Így életminőségünk javulásához járul hozzá, nem pedig csökkenéséhez.

Tartsuk távol magunkat azoktól a rossz szokásoktól és viselkedési formáktól, amelyek régóta a forrásai a motorosokkal szemben kialakult előítéleteknek. Mellőzzük a felesleges veszélyt, védjük magunkat megfelelő felszerelés használatával. És ne fordítsuk el a fejünket, ha út közben egy mopedos integet. Ő is közénk tartozik.
Potidöntős!
Akku nem húzza még ki a szezont?
Nevetséges ez a 130 sebességkorlátozás autópályán.Amugy van benne igazság amit irtál .
A légszűrőt ideiglenesen megoldottam, az most nem érdekes.
Azt hogy ma meg kell rendelnem a benzincsaphoz a felújító készletet (ez nem kérdés) 3290Ft, viszont ha már rendelek akkor kéne a kuplungkar is (1690Ft) valamint ha a srác úgy is ott van akkor hozatnák vele egy akksit is és akkor fel is tudom neki savazni(4190Ft)
Egyeztetés nélkül viszont nem akarok intézkedni. (bár lehet kénytelen leszek) A srác jövőhét elején megy Pestre.
Ja pontosan ő a legkisebb mi dönthetünk helyette.
Ábrus Igen cseréld le a légszűrőt ő se hagyná bent a szart.