Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezt a kis vidit vagy 3 órán keresztül töltöttem fel, ezért nem láthattátok este.
400ft a kenyér? február végére
Igen Cindy az vagy.
Tudom én,de nem csak a kuplung szerelésre gondoltam hanem mint a Kovi itt fent is csinálja a videóknál minden fontos lépést ami engem érdekel azt felveszed és kommentálod mit ne basszunk el
kő kemény vagyok vazze
Pupi az ezresé ugyanez.
Fú pedig az tök férfias dolog, tisztára mint amikor John Rambo forró késsel égette ki a sebet és összevarrta magának!
Van még ezek után aki nem tudja hogy mi az a kuplungzörgés FZR-eken?
. . . . . . . . . . . . .
itt is süt a nap, de elrontottam a kedvem, a reggeli szurimmal de úúútálom magamba nyomni ezt a szart
Gyönyörűen süt a nap 1 db köd nincsen
. . olyan ismerős a hangja . . . . . . . .
vártam, h a kezedben marad
háát, igenn
Madárcsicsergőset.
Jó reggelt. Ködös szar nemmotoros idő van.
Én meg 11től 2ig egeret hajkurásztam de én nyertem Belesétált a ragacsba, szegényt kiraktam a hidegbe
jó reggelt
á faszom, mia fél6kor kelti egymást aztán egy órát szundizik, lenyomkodja a telefont, utána készülődik.. úgyh csak forgolódok már. meg most problémás a fürdés, mert tekerhetem magam be fóliába a varratok miatt ahhoz is kell idő
Énse. Csipom mikor megyek pályán, és épp kerülök v.kit. mögöttem meg már villog. Na olyankor tudatalatt mosolygok, és picit mintha a turbódízel átmenne szívóba.
Mondjuk ha nem saját a kocsi másabb. A Fábiával felse megyek pályára. Még a végén szétesik.
9 rongy?
Fővárosunkban mindenki ilyen veszett sokat pofázik? (Ádinak is egy vagyon volt)
2078 Ft volt az uccsó telefonszámlám, és rendszeresen visszahívom a családot ha csörög, mert nekem olcsóbb.