Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A crossnál egy verseny egy szűrőtisztítás majd nem sokkal később dugattyúcsere. A nagyobb lökettérfogatú robogóknál nem hinném hogy egy egyszerű szivacslap lenne a szűrő, az 50-eseknél meg viszonylag kicsi a légnyelés, valamint a gyűrűk és a dugattyú élettartama sem összevethető a nagyobb lökettérfogatú négyüteműekkel.
bár annak idején (drz-n meg előtte a dt-n)minden motorozás után a légszűrő mosás/olajozás alap dolog volt
Hehe Nem dolgoztál régebben a TV shop-ban?
4t terep motorok kapnak rendesen port..
abban is szivacs van... ott sem két fillér a dugó, henger...
Az 2T
Ez 4 T
Komplett tuning hengerszett egy robogóra (tegnap néztem TOP hengerszettet am6 álló minarellihez ) 25 pénz.
Ebbe a kis rizsrakétába ennyiért még tömítést se nagyon veszel.
Én csináltam az enyémbe annak idején,még képek is vannak. Előkotrom Őket ha kell.
és amikben gyárilag szivacs szűrő van?
enduro,krossz, robogó...

rá a légszűrő olaj és szűr... vagy nem?

bezzeg a Pannonián
. . . .
esik az eső . . .
muhahahaaa amúgy daewoo fsi légszűrő méretazonos, csak a papírrész, asszem innen mondták d a rendes légszűrő a legjobb. 14rongy
Hát ez! Soha nem raknék ilyet bele,de még sportszűrőt sem.
A csodálatos, a varázslatos, a mindenhová jó, az igazi problémamegoldó, az igazi joker: a LÉGSZŰRŐSZIVACS!
Igazi vetélytársa a sportlégszűrőknek fillérekért!
Tessék tessék jöjjenek csak közelebb! Filléres tétel és csak egy perc beépíteni, ne pazarolja a pénzét DRÁGA gyári papírlégszűrőre, vásároljon OLCSÓ magas légáteresztőképességű, a HEPAfiltert is megszégyenítő SZIVACSOT!
Növelné a teljesítményt? Most OLCSÓN megteheti! ITT a megoldás! Csak vásárolja meg a nagy légáteresztőképességű szuperfiltert és élvezze a teljesítményt, ennek alkalmazásával könnyedén növelheti motorkerékpárja lökettérfogatát is, csak motorozzon bátran és meglátja, nem kell többet DRÁGA gépműhelyre költenie mert menet közben a microszemcséknek köszönhetően egyszerűen felcsiszolódnak a súrlódó felületek, és így önnek pár ezer kilométerenként egyszerűen csak nagyobb és nagyobb dugattyút kell beépítenie! Csak a hengerfal vastagsága szab határt! Nézzék, hát nem csodálatos? A cseréjéről nyugodtan el is feledkezhet mert sosem tömődik el, ezáltal időt takarít meg önnek! Hát nem varázslatos?
rencámra szerdára vagyunk bejelentkezve (megint -.-) , műtét jól van viszonylag, ár tegnap majd leszakadt a derekam, mert már sokat álltam, és elszoktam tőle de durván. most nemsokára megyek a várba hotelekbe, nyomatni a limuzint, beszélni a recisekkel, szórólapot kitenni meg minden
Azért indexet 1 se használt
Nagyon jó 5perc 1mp a villamos megálló ott lakok és szinte az egészet ott vették fel a környékünkön fehérvári Bartók Béla út
szia!
műtétileg hogy vagy?

rendszám?
csá pajtik
Ja jó reggelt
Küldtem már hajnalba az emilre
Küldj címet és postára dobom ma a cuccost

Reggelt mindenkinek
Reggelt
Pontosan látszik a sok porból ejj az a P071 nem tud porszívózni rendesen
de
p.szőnyeg amit még soha nem tisztítottak ki