Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ilyesmi mint ez?
Galaxi tab
Na jó éjszakát uraim mentem ágyikóból nézem a meccset
ez a gyerek...hajam hullik tőle. a moci király, majdnem olyan jó mint az enyém
Péntekig, jó, azután macerás. De majd beszélünk.
vatera. keress arra, hogy 7" android
youtube-on találsz vidit China 7" tablet kereséssel
1-2 magyar teszt is akad a neten.
Úgy veszem észre kivívtam magamnak a 600asok közutálatát
De pupu mondá mindig ha van jó esőgumid de melegítsd agyon tűző napon mert eldurran. Én biztonságit mentem Különben is az IKIM volt a felvezető a forma-1be is tilos megelőzni a felvezető autót én ezért nem előztem őt meg
en az exanyomsomat akarom rapingaltatni,hogy ha meglatjak a tukorben az elottem levok,riadva huzodjanak felre
Jó éjt!
v szentablettat
meg nem erkezett meg az akksid.kezdek aggodni.27-en rendeltem meg.amit febr 2-an randeltem,az mar itt van.meg egy hetet varok,es ha nen mjon meg,akkor visszamondom a rendelest,es rajtad all,h ujrarendeljem,v felejtsuk el.
És ikim2025 mondá vala, az Úr 2010-ik esztendejének szeptemberének végén, intettem neki jöjjön tempót
Pedig hasszázas
muti mar,erdekelne.ipadot nem akarok venni,de egy oclsobbra,ha hasznalhato,beneveznek.linket is,h hol vetted!
koszi
az utángyártott sosem lesz olyan mint a gyári!
bezony...az enyém:

YAMAHA FZR 250 R'90

SÁRVÉDŐ 7.500 Ft
FEJ 11.000 Ft
OLDAL BAL 11.000 Ft
OLDAL JOBB 11.000 Ft

Tiétek:

YAMAHA FZR 400-500-600'91

FEJ 15.000 Ft
FAROK 6.500 Ft
HÁTRA BAL 9.500 Ft
HÁTRA JOBB 9.500 Ft
OLDAL BAL 15.000 Ft
OLDAL JOBB 15.000 Ft
FEJBETÉT JOBB 5.500 Ft
SÁRVÉDŐ 8.500 Ft
TANK BORÍTÁS 17.000 Ft

Ez kibaszott sok pénz...az enyém még azt mondom TALÁN...de a 600-as pff....meg ezek nem olyan jó minőségűek ha jól tudom ez törik, nem hajlik kicsit se.
én sem ha ez vigasztal!
Na, hát ma sem lettem milliomos a skandináv lottón.
hát az biztos!mikor az enyémhez kerestem idomokat az utángyártott fejidomra meg oldalidomra mondtak darabjára 15 000-et. mondtam hogy akkor bassza meg!
De én kiteszek 2 motorost és a köbcentim is 1és3/4 haccázast
már ezerszer kitaláltam, hogy meg kéne csinálni sablont - 250-400-500-600-1000-es FZR-hez. Megvenni az anyagot, összeügyeskedni a sablont, azt kész. 40.000 egy kollekt szett az enyémre, a Tietekre drágább. Szerintem kijönne olcsósból és mindannyian jól járnánk...csak ki ért ehhez eléggé? fényezést gida nyomná, formázást bakosi pisti, nekik is lenne pénzük belőle. na?
Meg erőssebbek,és szebbek is na meg szerényebbek
Intettem neki jöjjön tempót
600-as mi? Ne kötekedj többen vagyunk