Csá! Már egész lemondtunk rólad.
Hát tudod egy Vietnámot átszelő motorozásban mindegyőnk szó nélkül benne lenne, de anyagilag szerintem itt ezt senki sem győzné. (mennék én is baromira ha lehetne)
Aszt mi van a Yamahával?
Na újra itt vagyok, eltűntem egy időre, mivel nem is voltam az országban.
Megjártam Vietnamot, a fél országot motorral szeltem át, a másik felét pedig nem engedték.. de ez egy hosszú történet...
A lényeg, h kibaszott jó volt, ha lesz rá igény, akkor jövőre, vagy legkésőbb 2013-ban, aki tervezi és akarja, az jelentkezzen, mert végig kell csinálni az egész országot motorral. Nagyon nagy élmény, teljesen más világ, mintha Avatari környezetbe pottyannál. képek nincsenek, mert otthonhagytam őket, meg nagyon sok MB, úgyh nem is fogom őket feltölteni, talán csak párat.
De jó újra itt is lenni, egyébként újra visszatértem közétek is, úgyanis Yamahás vagyok megint. Azaz Yamahás is..
Hát tudod egy Vietnámot átszelő motorozásban mindegyőnk szó nélkül benne lenne, de anyagilag szerintem itt ezt senki sem győzné. (mennék én is baromira ha lehetne)
Aszt mi van a Yamahával?
Na újra itt vagyok, eltűntem egy időre, mivel nem is voltam az országban.
Megjártam Vietnamot, a fél országot motorral szeltem át, a másik felét pedig nem engedték.. de ez egy hosszú történet...
A lényeg, h kibaszott jó volt, ha lesz rá igény, akkor jövőre, vagy legkésőbb 2013-ban, aki tervezi és akarja, az jelentkezzen, mert végig kell csinálni az egész országot motorral. Nagyon nagy élmény, teljesen más világ, mintha Avatari környezetbe pottyannál.
De jó újra itt is lenni, egyébként újra visszatértem közétek is, úgyanis Yamahás vagyok megint. Azaz Yamahás is..
Hallottam lesz valamikor tali?
Cakát!
tablet