Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Meg lehet baszni a defektjavító sprét,hülye aki ezt a rizsát megeszi. Megütöd a felnit egy nagyobb kátyún (ami Magyarországon ugye elképzelhetetlen) és fújkálhatod. (de volt hogy sima szögnél sem működött)
A Golfi is átkozottul sokat fogyasztott hidegben. Vicus horda a kisebbik lányom suliba,mert gipsz volt a lábán. 4km oda 4km vissza,napjában 2x. Napi 16km. 5000ft értékű benzinnel 110km. Ez kb 14-15 l/100km. És minden jó volt rajta. Kimérték a lambdaszondát,Co is jó volt,termosztát új,új gyertya,elosztófedél+rotor,de mégis. Ha hideg van,akkor ennyi volt,pedig csak 1.4-es Nyáron város átlag 8-9l,kint 6 körül,és autópálya 100-110 tempóban 5l . De nem ott használtam sajna.
pótkerék nem kell. egy rakat kocsit adtak el újonnan kereskedésből defekt javító spray-vel.
etanol + 30 %, gáz csak + 10 % fogy emelkedés (legalábbis aszondják)
ez etanolnál tuti a +30 hajszál pontosan annyi volt nekem is.
Ennyi...
Mondjuk ez a "sok" viszonylagos.
Azért amit én vettem a 40. . . na az a sok.
Mivel ment volna?
Amúgy reggelt!
Persze, egyértelmű. Te se mész,vagyis mentél, soha 180al
Az SX4-be hová tennéd a tartályt? Lemondasz a csomitartó feléről? Pótkeréktartály? Akkor meg a pótkerék foglalja el a helyet.
Gáz 218 Ft, e85 258 Ft és mindkettőnél ~+25% fogyasztásemelkedés. Éves 9-10e km-es futásteljesítménynél?
Egyszerű matematikai képlettel kiszámolható....

Az a baj, hogy 68 e Ft sok.
3 kilóból benne lenne egy gáz szett az sx4-be amivel jóval nagyobb megtakarítás lenne elérhető.
ok,ok, kompromisszumok, merthogy NO mélygarázs, viszont + papír és költség műszakinál, de. . .
Mennyi idő alatt térül majd az etanol rendszer?
azaz sajnos nem.
Ez mindenestől 68e Ft-volt. Úgy kezdődik hogy tökmindegy hány éves a gép, csinálnak egy műszeres állapotfelmérést és annak alapján lőnek be mindent. Nagyon fasza hely, én is voltam ott L.szonda cserén és tényleg nagyon jók, láttam a műszereken a "milyen volt-milyen lett" állapotot és nálam is volt tesztkör. (170-180-as nem )
Az első szembetűnő különbség Van weblapjuk.
Szeretem én is a csillagászati dolgokat, csak néha nehéz felfogni a méreteket. Meg azt, hogy hogy alakult ki ez az egész.... Meg ha nincs anyag, idő sincs...
Hát igen. Itt egy kicsit másképp működnek a dolgok.
Ez nagyon jó! (nekem mint csillagászat iránt érdeklődőnek)
De a legjobb a Rubik kocka (összekeverve-kirakva)
Tesztút
Itt nincsenek utak. Így muszáj volt kimenni.
Hát igen.
Ennyi a különbség.
Nekem bebaszták a kocsiba, tekergettek egy kis potmétert egy párszor, oszt vigyed parasz.
Én ebbe az etanol dologba akkor hirtelen nagyon beleugrottam Az ár érték aránya a béka segge alatt volt.
Azóta hallottam én is ilyet, hogy usb csatlakozó, meg laptop. . .
Persze az is hozá tartozik, hogy valószínű apukád Suzukija fiatal kora okán, nameg mert gondolom 0km-es korától nála van jobb állapotban van motorikusan mint a Fabia-m. Nem szar a Fabia, de kompresszió mérésnél már egy henger eltérést mutatott.
Sok sikert apukádnak hozzá egyébként.
Gondolom ha olyan elemző típus mint Te, hamarosan lesznek fogyasztási és megtakarítási értékek.
Megosztod majd velünk?
kimentek németországba, hogy 180-al mentek?
Apámnak tegnap szerelték be az e85 átalakítót az SX4-be (3 éves a gép). ~5 órán keresztül tartott és kb 50 km tesztút volt mire pontosan sikerült belőni a rendszert. Apám ott ült a hátsó ülésen és végignézhette az összes pillanatnyi értéket és a változtatásokat a laptopon, négyszer mentek vissza a műhelybe pontosítani az értékeken. (volt benne autópályás 170-180-as teszt is)
Reggelt....
univerzum
Az uccsó mérés szerint Fabia nekem 7,6 liter / 100 km-re jött ki, viszont vegyesben. . .