Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

itt Pápán a legdrágább a környéken a benzin. ha az ember odébb megy 40-50km-t már 10-12ft a különbség.és nálunk is van 3 féle benzinkút de mind egy árban.mi ez ha nem kartell?! dögölne meg az összes nem is tankolok itt!
szemben van 2 kút egymással ott ahol hazafelé szoktam menni. 1 század Ft az árkülönbség a kettő között. Remélem még jó sokáig. Habár a gáz engem annyira nem érint.
Sajna ez amit leírtam (az utolsó sort kivéve) nekem kb annyira reális mint ez a hipermodern világ. (hogy dögölne meg az összes benzináremelgető )
Sejted meddig lesznek ott is a magánkutak molos ár alatt gázból.
Ez annyira atommód király, hogy már váltanék is életstílust, ha lehetne...ment a kedvencek közé!

Reggelt mindenki, megyek dóógozni... este leszek
Milyen már hogy beülök az autómba és ott mindent kezd csinálni? (én a jövőt szívem szerint úgy képzelném hogy reggel beülök a 70-es évekbeli V8-ba, beröffentem, behúzom D-be és kidübörgök a kapun. (de jelen anyagi helyzetben és benzinárak mellett onnan egyből vissza is tolathatnák a garázsba 3 literrel üresebb tankkal majd felülés a robeszre és mehetnék melóba)
Hát igen. Jó helyen kell lakni.
Egyébként ennek okán nem aklakíttatom át gázüzemre a kocsit.
elvben 2 év alatt megtérül, de. . .
ha felmegy az ára? márpedig az etanolt egyik nap 205 Ft-ért tankoltam, másik nap 250 -ért adták. hirtelen.
Amcsi motorokba csináltak gázos motort
Motorba még 500-ért is csak benzint! (nem basszuk el)
persze,azt irtam is,h egyeb nyalanksag. csak ott esznel kell lenni,mit engedunk,es mit nem,mert mondjuk egy rendszervisszaallitasnal konyneden eltunhet par beallitas.
ja es semmit sem er,ha ki van kapcsolva:)
át kéne alakítani az Fzr-t gázasra? hátsó túradoboz helyett gáztartály?!
De itt van egész Fejér megye:
De rendszer visszaállítás, és indítási javítási cucc van
én se csipem ezt a sok elektronikát.
én már beletörődtem a 400ft-os benzinárba ezzel sajna nem tudunk mit csinálni.sajna ez a km rovására megy legalább is nálam biztos.
Rögtön elhányom magam.
win7-nel nicns javito telepites. ha a javitast valasztod,par dolgot felajanl,es megprobalja automatikusan helyrehozni a hibakat.+ memet tesztelhetsz, + ms-dos parancssor,meg egyeb nyalanksagok.szoval elviekben nem veszithetsz el adatot,gyakorlatialg mindig olvasd el,mire nyomsz OK-ot
rendben,most az egyszer,de tobbet ne forduljon elo
Fogyasztás:7,8l
futástelj.10e km/év
e95:356Ft
e85:258Ft
gáz:216Ft (mai adatok)
korr.tényező:+25%
e95:277.680 Ft/év
e85:252.840 Ft/év
gáz:211.680 Ft/év
Összegzett megtakarítás:
e85-tel: 24840/év (nincs egyéb költsége)
gázzal : 66000/év (az időszakos gázszemlék- szűrőcserék és a 8e Ft/db-os LPG-s gyertya költsége nincs benne)
na igen,szep,de mire ez megvalosul... nem a technika hianya,hanem az emeri barbarsag az oka.kepzeld el azt a buszmegallot a 8 kerben.
Hehe
32es az biztos akkor 1 már kilőve sőt a black edition is kilőve
akkor már csak 2 van.