Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez a legjobb az egészbe, hogy anyum meg egész nap itthon melózott. gondoltam csak van 20 perce összedobni valamit...vagy legalább szólt volna, hogy kajáljak benn...ő meg fogadáson vacsorázott és mesélte milyen finomakat evett...
figyi én szívesen adnék de hát ilyen messze nem tudok adni Jó szívü vagyok ám azért
Én csak 2szelet kenyérrel körözöttet ettem...eddig ezen a napon
2 dologgal nem lehet baszakodni nálam. a kaja az egyik!
én már vacsoráztam disznó pöri rizsával és u.salátával elég jól eset
milyen vad letél ,hogy éhes vagy
örülök, hogy velem vagy. ha megdöglök se kapod meg a kicsit menjé' alvadjá'
, , , ,
kurvajó, hogy semmi kaja nincs itthon....egész nap dolgoztam, semmit nem ettem....mindjá fejbelövöm magam....faszom
aludni kéne szerintem mennem
MIndig szeretek abbol meriteni amit ismerek vagy ha nem érdeklödők utána de hát szerintem sokan vannak igy még
Azt írtam színes? Fehér nem fakul..
hát azért nem teljesen van igy mert van 1000 ft polom (amiből sok van ) és pár mosás had ne mondjam milyen Van nike polom kb 4 éves de most is szinte ujnak néz ki
ihh bocs, Billentyűbotlás Poti Nyugeezz
mivan opti?
ez jó ez!
Jajj csajok, olyan viccesek vagytok. Mindjárt reagálok is. Aki meg még egyszer előhozza az opti/poti témát azt picsán rúgom
Egy sima fehér póló a piacon 200Ft, bemész a Nike boltba, ugyan az az anyag, ugyan úgy néz ki, annyi hogy benne van a nike címke, és az elején a logó. 3.000Ft... ezzel csak azt akarom mondani, ha valaminek már van neve... De nem állítom,hogy rossz! Csak az a baj,hogy olyan mondta aki tudom mit tud és,valóban,hogy járt tesztekre stb...
majd megmondom mert most is azt vettem Szerintem csak valami spekulácio áll a hátérben olcsó már évek ota és lehet rontja a többi eladhatoságát . Szerintem azért egy ilyen multu cég oriás ami szinte mindenhol sikereket halmozott fel nem hiszem ,hogy leégetné magát persze lehet rosszul gondolom
Mikortól számítunk réginek?
A régiekről van szó.