Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

unatkozik
honnan? fehérvárról
miért olyant? mert ezt ajánlották és már van itthon belőle 2 lityóm és már csak kipótolom.
Azt hallottam hogy mostanában a Motul nem valami jó.
Jólvan látom de azért meg kell kérdezni.
Honnan? És miért olyat?
szerintem olyan 2 lesz.
motul 5100 10 w 50 de még nem tudom mennyi lesz de a bolti árnál jóval olcsóbb mert ismerőstől hozom.
Mennyiért vetted?
Milyen olaj?
Na kirúgtak?
ja...
ismerősökhöz visszük csak az öreg akivel jóban voltunk meghalt és most a fia viszi az üzletet.remélem nem kekeckedik!
Sportos,menedzseres
Ha van elég pénzed akkor nem
hát nem vagy egy vastag gyerek akkor.
én április elsején viszem műszakira az enyém és 2 hét múlva jön meg az olajam.akkor fogom először elindítani október óta. remélem nem lesz gond! és műszakin is átmegy. az nagy gond ha a gumi oldalán kopáshatár alatt van a bordamélység?
Tudom :
60 kiló voltam 14 évesen is , a nyolcadikos ballagási öltönyöm jó rám
Az enyémnek is ez volt a baja,és én is gyertya,meg akku cserével kezdtem,de nem segített.Ha a gyújtásod jó,és a karbik is gyáriak,(fúvókák)jók a benzinszintek,alapjárat,benzinszint,és így se akar indulni hidegben,akkor mérj kompressziót,mert vagy a gyűrűid koptak el,vagy szelephézag lesz.Egy éve ilyen időben egy óráig(!)melegítettem hőlégfúvóval,hogy el tudja vinni műszakira,elég gáz volt.Keress vissza az októberi hozzászólásokhoz,ott végig van dokumentálva fényképekkel a javítás.
Tömítésgarnitúra is jó áron van. (Biker W-ben 51e)
vagy hízlal.
Nem is tudtam erről, hogy errefelé van ilyen.
Ill. mostmár nincs
hát ez az...
Bármi amiben egy csepp élvezet is van az :
-törvénysértő
-erkölcstelen
-büntetendő
Akit esetleg érdekel: AC javítás