Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ábrus a mágus.
Imádom magam! Meg ezt az olajtémát is!
HIDD el nekem az nem számít ,hogy durrant... Most már biztosan mondhatom , pedig múltkor megmondta ábrus, próbáljam az akksit, én meg ááá nem lehet elszokott indulni és tessék...szokás szerint a mesternek igaza van
JÓ az aksi.(nagyokat durrant a kipufogóba).Szerintem túl szivattam?!
A vip car az húgy, de arra jó ,hogy belerakd a kocsiba, menj 10kmtert azt kidobd,magyarul átmosni a rendszer Repsol meg a valvolni azok jók, a castrol is,eddig úgy gondoltam, de egy olyan szerelő mondta ,hogy mostanában nem jó aki nem ma kezdte a szakmát, és nem egyszer volt kint németben mikor ilyen olyan tesztek folytak. Szóval, hát nem tudom
Nekem is van ilyen kerékvédő xar. Viszont jól eldugtam - ősszel gumicserekor alig találtam meg
mi van most akkor melyik a szar?
Sztem attól még indulni kéne! Próbáld meg bikázni. Böccynek sikerült.
Nem azt mondták,hogy VIP car szinten van Repsol? de valószínű am valvoline lesz
aksid jó? Böccynek az a problémája! bár ha jól értettem a múltkor akkor az a 6-7 kompresszió az kevés.
OPTI akksi ? Vagy poti?
+3fokban indult !bocs.
sziasztokk! Ma megpróbáltam beindítani az FZR-250-et -4fok volt .
Nem indul bármit csinálok !Csak pöfög és a gyertyákat kőpi tele benzinnel. +3 fokban viszont indult, 6-7 kompresszióval!
Tényleg nyári moci?
én sem mert nem tudok!
srácok ismeri valaki a Bridgestone Bt023-at? most kaptam rá ajánlatot 62000 a pár.
Miért, az SV nem az?
Akkor velem rábasztak mert én nem járok síelni.
ez kemény!
nézd a dolog jó oldalát!meg van a hiba oka!
Nem lefúrják.
Betörnek az autóba, úgyis ott van a csomiban a fej Haverom így járt szlovák sielős útján. Vitték a 4 kerekét, + bevert ablak (kinyitott autó, ill. csomi)
Lehűlt a motor teljesen,... kimentem rábikáztam, alig,hogy forgatott az önindító indult Nem tudom elhinni,hogy egy kibaszott akksi szopatott...
Sztm elég sokáig,mert kemény anyagból szokták csinálni ezeket.