Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

há, nem egy Tmax
nem tetszenek ezek az új ceberék
megkérem holnap anyu-t szóljon már valakinek, hogy legyen nékem is okosba jegy.
csörögjünk majd össze akkó'
úgyfest szereztem repijegyet úgyh, én 99% hogy kinézek, de szigorúan délelőtt nem akarom elbaszn ia napot.
anyu okos pedig elgurulgatnék veled
Ha elhozom a gépem és télleg minden fasza akkor vasárnap lehet kigurulnék a kiállításra pár jó kép erejéig. Lenne valaki aki csatlakozna?
Helyes fiam! dolgozz csak, abból lesz a píz csak édesanyukámmal beszéltünk a szombatról és abban az egyben igaza van, hogy ha BÁÁRMI szarság közbe jön, ott vagyok egyedül a semmi közepén...és az suck..
cindi dolgozik szombaton.
Ez jó, nagyon jó elloptam fb-re
nem, az a feltöltve, nem ez a feltöltve
Ehh szia ábrus, tökre jó, örülök neki nagyon. nem is tudom, hogy fogom tudni meghálálni Neked ezt a sok jót
na jelen. szopó volt ez a nap nagyon...de legalább vége. holnap délutános vagyok, délelőtt el akarok menni az imet-be az akksiért. ha veszek bele akksisavat és feltöltöm a csíkig ahogy mondta nekem ábrus, akkor az akksi feltöltött állapotba lesz? szóval használható? hülye kérdés de ismertek már...holnap elhoznám (ábrus légy szíves írd meg nekem az akksi modellszámát, hogy tudjam milyet kell vennem, köszönöm).

a másik: cindi szandi, mit csinálsz szombaton? akkor megyek ábrushoz a kicsiért és örülnék ha csatlakoznál esetleg.
Poti megjött az akksid.
Az du. jó, vagy hétfőig szabad.
CCCCCCCCCakkát
Szerintem péntek lesz.
délelőtt, de holnap nem jó csak 6 után.
megcsörgettelek cuni
Álo. Holnap, holnapután hogy melózol?
Míjszegínységben erre is csuda ha fussa kít ívenkint.
tel ?
Konkrét vagy...
faszom, baszakszik ez a geci