Hát ezek még csak nem is hasonlítanak egymásra. Olyan matt fekát vettem, jól néz ki, de minden ujjnyom megláccik rajta. Lehet, jobb lett volna a fínyes szürke, az nem olyan érzékeny felület (bogárszezon jön)
Már tavaly vettem volna, de mind nyomta a fülem, mérettől függetlenül, ez másképp áll.
mivel csak az 1-4 hengerekhez ment szikra a 2-3.-hoz nem,én a trafók vezetékeit cseréltem meg tehát amelyik a 1-4-hez ment azt átraktam a 3--4-hez,tehát adott szikrát a trafók jók,és a gyertyák is mind a négy.
mit ertesz azon,h megcserelted a trafokat?a jo tafok adtak a masik gyertyakon szikrat,v a gyanus trafok a jo gyertyakon?nekem nagyo ngyanus,h trafo,v vezerles lesz,mert pont ugy vannak parban.
na, mikor mondtam, hogy a lakásbiztiben van az aegonnál (asszem, már jó rég volt) 15, vagy 20millió felelősség biztosítás (ingyen, alapban jár minden lakásbiztihez, hacsak havi 4000.-Ft is volt..), csak nézett a sok proli geci, hogy minek az.
Kiszámlázza hát, a biztosító meg kifizeti.
Mindegy, kinek okozol kárt, egy másik embernek (nekimész autójának, vagy kidöntöd a kerítését) vagy egy cégnek (nekimész autójának, vagy kidöntöd a kerítését)
Emre, neked milyen is a lidis sisakod? crivit sport? Ha igen, akkor buktam 4ezret, mert 17be vettem, tavaly meg 13 volt.
Másik gépjármű esetében, de ha telefon oszlopot döntesz ki, akkor még a forgalom kiesést is kiszámlázza a szolgáltató a javítási , helyreállítási költségek felett.
cakát, én is betoltam a sütikémet, elteszem magam, nem aludtam túl sokat este.
JA IGEN! ha valaki esetleg lát valahol olcsó 130/70-17-es gumit az szóljon pls. kell vennem egy hátsó gumát és megpróbálnám olcsóból megúszni. kösszenet, jóéjt
Már tavaly vettem volna, de mind nyomta a fülem, mérettől függetlenül, ez másképp áll.