Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na és ez?
. . . . .
Mi locsogott? Az öreglányok a ház előtt a padon?
Nah, én is beröffentettem a gépet tettem fel vidit
na én ma olyant gurultam ,hogy csak ugy locsogott ,
Mentél is már vele, vagy csak pucolgatod?
Tényleg havat mond még, én is megyek Pécsre vasárnap, keddig ott leszek.
Ááááá nem szeretném. Most teszem rendbe,már majdnem kész. Látod! Ez is pöpec állapotú volt,de tényleg,és alaphangon 100 nál tartok,és majdnem kész. Igaz saját részre készül,és nem szándékozom költeni rá ezután. Mondjuk egy év alatt 2-3000km fog menni,és télen aluszik mint a frézike.
Mivan? ennyi volt a vigasztalás
eladod?
Éppen lefeküdtünk volna, mikor az asszony szólt, hogy ég a lámpa a garázsban. Kinézek, és látom ám, hogy négy markos legény serényen hordja kifelé a cuccaimat, aztán rakják az utcán ácsorgó teherautóra, ezerrel. Kapom a telefont, hívom az óberhét, de azt mondja egy zsernyák, hogy momentán egy szabad kocsijuk sincs, de nyugi, amint lesz, jönnek, és már le is tette. Nekem meg a fejem tetejébe akadt az adrenalin azonnal, úgy hogy ismét felhívtam a szervet. Mondom neki, az előbb telefonáltam, hogy jöjjenek, de már nem kell sietniük. Ugyanis fogtam a puskámat, lepuffantottam mind a négyet, helyszínelni meg tényleg ráérnek később is. No, le se tettem a kagylót, négy rendőrautó már ott is volt a házunk előtt, plusz a mentő. El is kapták a betörőket ízibe. Az egyik rendőr, aki velem is hajlandó volt szóba elegyedni, megjegyezte: - Mintha azt mondta volna, hogy lelőtte mind a négyet. Mire én: - Maguk meg valami olyasmit, hogy nem tudnak küldeni senkit..
Korai volt jövőhétre 20cm havat mondanak felétek.
Köszi! Nekem is tetszik.
Sziasztok! Felszereltem a nyári kerekeket az Omira. Jelen helyzetben igénybe vett egy egész délutánt. Na milyen lett?
. . . . . . . . . . .
megyek asszonyhoz vigasztalodni.este leszek.
ugyanezt ereztem,mikor a kis 250est adtam el potinek.majdnem megsirattam azt is.iszonyat mennyire lehet kotodni egy targyhoz.
1 perc nema csendet kernek az autom tiszteletere.inkabb ugy mondom,a volt autom tiszteletere.ezelott fel oraval egy fiatal par megvette 380.000Ft-ert. elso latasra beleszerettek.a no fogja hajtani.csak azert engedtem az arabol,mert a tavasz tiszteletere elkezdett nyikorogni a jobb elso lengescsillapito. termeszetesen eladas elott 1 oraval derult ki... mar hianyzik a kis Matild,pedig meg itt all lent.holnap hozzak a penzt,es irjuk ala a szerzodest.
Csótány.
Miért van az oroszlán farkán bojt?
- Ha kinyalod a seggét legyen mivel megtörölni a szád.
160/60 18 13e ft sport gumi.
http://www.kepesmotor.hu/sport...