remélem nálunk nem lesz árvíz!Nincs a ház környékén patak vagy folyó de kellett a hitel miatt.meg egy életbiztosítás is az meg 3500.és ha kipurcanok akkor talán nem viszi el a bank a házat.
Kell az a biztosítás,mert ha komolyabb kár ér,kinek van egy-két millája rendbe hozni a házat?Jó,ilyenkor pénzkidobásnak tűnik,de amikor kiönt az árvíz akkor jól jön!
jó neked! én az olajat már megvettem de olajszűrőm még nincs arra várnom kell még.holnap, holnapután még meló utána rokonlátogató aztán kedden megint meló itthon úgy hogy motor bütykölés elfelejtve.aztán április elején műszaki és még biztosítás is kéne rá.majd egyszer csak meglesz....
okés, és akinek állítólag nincs 4000Ft-ja, az akkor miből javíttat, ha vihar odabasz, főleg vidéken? marad a nejlon a tetőn? ja nem, megy a sírás, hogy há nincs pénz megcisnálni. Meg mondok még valamit: bármelyik szegényebb részeken, menj be, nézd meg mit vásárolnak a tescoban, vagy aldi-lidliben
visszatérve a tegnapi gumi témára már kérdeztem hogy párba lehet-e kapni 17-es elsőt 18-as hátsóval de sajna nem.
na de majd valami lesz.megveszem külön külön.