motor hangja, füstöl-e, gumik fékek állapota meg ilyenek.kormány csapágy ha van rá lehetőség meg az általános dolgokat.a blokkba úgy sem lát bele az ember.
ha kozel van miert ne?nezdd meg,inditsd be,es lessed,van-e baja.eleg hamar meg lehet allapitani.kokszos kipufog,fustol,csorgo,zorog,nem veszi a gazt,nehezen indul,egyenetlen,v feltunoen magas alapjarat,stb stb stb
tudom,es megertem az allaspontodat,meg jogos is.de ez van.az emberek tobbsege (beleertve magam is) ugy velekedik,h amig nicns baj,addig nincs baj.nekem annyi elonyom van,h nincs se lakasom,se hazam.a jarmuvekre meg ott a kotelezo,rajtam meg egy eletbiztositas.ha meghalok,annyit fizet,h el tudjanak temetni
el voltam egész nap a motorosújságos cimbikkel, segítettem a motorkiállítással kapcsolatban, 7re értem haza, aztán hívott, hogy ő valami papírt itthagyott, és keressem meg, meg ezt, meg azt, itt van, hol ez a része, én meg mondtam, hogy épp főzök, nem tud tíz percet várni? neeem, most kell, etc...
kicsit ingerült lettem de előkerestem minden szarát (ja, holnap reggel kelhetek egy órával korábban, mert ki kell neki vinni óbudára melójához...)
hogy a faszgeciért nem hagyott sütnifőzni, kibírt volna még tíz percet
plusz írt egy olyan sms-t (megint...) hogy én hogy nem vagyok tekintettel rá, meg ennyire nem érdeklem, hogy egész nap nem keresem... és hogy akkor ő is így fog hozzám állni, meg ilyen piszkolódások. Nem lehet egy nap, mikor a magam dolgával foglalkozom, és nem a szokásos negyven hívás megy?
Am. Te nem feca81 vagy prohardverről?