jaja,imadtam a kicsiket.csak mar sok(k)ba volt,es felkeszen tovabbpasszoltam hatalmas bukoval.mar csak egy hengerfej kellett,meg is volt,csak be kellett volna rakni,eees kesz.erre elraktak 2 foggal a vezerlest...es mondom,a legdurvabb,h ezt egy ymaha szakszervizes szerelo tette.tole volt a hengerfej.
ha nincs a blokkjaval baj,akkor nincs gond.de a blokk az huzos.nekem 700ezrembe volt,aki megvette,szinten itt van(P071),elcseszte egy yamahas szerelo,es ujabb fel milla.ugy tunik most van hasznalhato allapotban...
Motorkiállítás látogatók figyelem! Spéci meglepetéssel szeretnénk kedveskedni mindenkinek, akik ellátogatnak a standunkhoz a "G" pavilonban!
Most FÉL ÁRON TUDSZ ELŐFIZETNI A MAGAZINRA! CSAK A KIÁLLÍTÁS IDEJE ALATT. 10 740 FT HELYETT 5 370 FT-ért! ÍGY 448 FT-ÉRT JUTHATSZ EGY SZÁMHOZ ÉS A POSTÁT IS MI ÁLLJUK!
Csak mert kb. 1,5 éve kérdeztelek pont ebben a témában, akkor írtad is, hogy volt Fzr 250ed, de nagyon nem ajánlod, miután egy vagyont ráköltöttél te is.
Akkor elmaradt a motorvásárlás, most lett rá újból pénz, de nagyobbat nem igazán tudok venni az Ak. jogsi miatt, 2t-t nem akarok, szal marad a tervezett 4t 250 úgy tűnik, és bízom benne, hogy nem fog szétesni.
hát ez az.akinek a legnagyobb volt a szája hogy fogjunk össze meg segítsünk nekik az most teli zsebbel röhög, akinek meg oda lett mindene az meg alig kap valamit.
a múltkor egy hölgy bejött az üzletbe Kolontárról és mesélt a helyzetről.azt mondja kilátástalan a helyzetük....
na de akkor mar 2x is el tudnak temetni!mekkora lenne mar?! egy csaladi,meg egy barati temetes.
na meg nekem kulonleges igenyeim vannak.mivel falusi vagyok,szokas,h a fel falu lemegy egy-egy ismertebb ember temetesere.nagyapaim temetesen a fel falu ott volt. en meg egyedi natrium koporsot akarok!v legalabbis natrium bevonattal.kepzeld el azokat a sikolyokat,mikor a pap ralocsolja a szentelt vizet
(akik esetleg gyengebbek kemiabol,a natrium viz hatasara heves reakcioba lep,es kigyullad.)
amúgy 33 kilowatt
Most FÉL ÁRON TUDSZ ELŐFIZETNI A MAGAZINRA! CSAK A KIÁLLÍTÁS IDEJE ALATT. 10 740 FT HELYETT 5 370 FT-ért! ÍGY 448 FT-ÉRT JUTHATSZ EGY SZÁMHOZ ÉS A POSTÁT IS MI ÁLLJUK!
Akkor elmaradt a motorvásárlás, most lett rá újból pénz, de nagyobbat nem igazán tudok venni az Ak. jogsi miatt, 2t-t nem akarok, szal marad a tervezett 4t 250 úgy tűnik, és bízom benne, hogy nem fog szétesni.
Alkatrészek mennyire vannak hozzá? A kopó alkatrészek ellátásával gondolom nincs gond?
a múltkor egy hölgy bejött az üzletbe Kolontárról és mesélt a helyzetről.azt mondja kilátástalan a helyzetük....
na meg nekem kulonleges igenyeim vannak.mivel falusi vagyok,szokas,h a fel falu lemegy egy-egy ismertebb ember temetesere.nagyapaim temetesen a fel falu ott volt. en meg egyedi natrium koporsot akarok!v legalabbis natrium bevonattal.kepzeld el azokat a sikolyokat,mikor a pap ralocsolja a szentelt vizet
(akik esetleg gyengebbek kemiabol,a natrium viz hatasara heves reakcioba lep,es kigyullad.)