Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia! Én mindenképpen elvinném a helyedben egy szervizbe átvizsgáltatni. Én tudok egy korrekt helyet Pécsett,és a főnököt is és a szereőt is ismerem személyesen. Az én 250-esem,a csövi 750-es fzr-jét,és emre fz-jét is csinálták,jól dolgoznak. Vétel előtt mindenképpen vidd el hozzájuk,mert értenek hozzá,és így max az átvizsgálást bukod,nem pedig a mocit. Ebben tudok Neked segíteni ha kell
dörmögö mötört
a hasznaltauton 280 az irányára
Hát igen ezeket nem akkartam irni de már évek ota panaszkodnak (mármint a motorosok) hogy évről évre szarabb az egész ugy ahogy van
Ezzel is egyet értek... nekem annyit mondtak. Csak egy karbi állítás kell neki... jah...való igaz,az is kelet, meg mellé egy komplett blokk XD Azt lehet elfelejtette mondani XD
A kiállító fizet, a kuncsaft fizet, a szervező meg qrvajól jár
A kiállító szop, mert kevés kuncsaft jön el (ennyiért? meg nagyrészt csak pestibuzik) a kuncsaft szop, mert kevés a kiállító (kevés cég vállalja be a tuti buktát)
Így bax szét a pénzéhség egy jó rendezvényt... (Hifi show-n évek óta uez van)
erre cserélni egy fzr-t . meg adjon még mellé vagy 400 ezert meg irasa is át a nevemre akkor talán de még az is olcsó
Jó reggelt!
El is küldtem neki az adatlapom meg hogy van 1 csomó alkatrész 1 év műszaki meg minden majd kiderül mi lesz.
na, na, na, na, na, mit olvasnál?
ilyen 200 körül, vagy max 250, mert úgy nézegettem a gépeket.
köcsög te túliskolázott kis buznyák
mi pénzt kérnek érte? személyesen is megnézted?
ezt nagyon néztem, mielőtt a maját megvettem
és a tóthádám? az is érdekes, annyit olvasott róla az ember, és most láthatja, honnan, hogyan jött. Meg azok a guzzik is komolyak

Te mit olvasnál? (olvastatnál fel a portásokkal, mert neked lassan megy csak )
1 cikk tetszett benne az a szerelés rovat volt semmi több ja meg a viccek.
amúgy a belépő botrány
a revü unalmas geci, ami érdekesebb, az mind német cikk.
2500as belépő benzinpénz ha nem motorral mész bkv sorbanállás és ugyan ott vagy mintha havonta megveszed az újságosnál de semmi értelme szerintem. 1 motorrevüből többet megtudok mint ebből a fosrájdból.
Fizessen elő a tököm az. Tegnap is megvettem semmi érdekes nem volt benne ismételten. Valami bájgúnár 1 piros mazsihisztit próbált fényezni mekkora király meg ilyenek. Ezt a pénzt nem éri meg az újság....
Jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó reggelt vetnaaaaaaaaaam.
http://youtu.be/Pl1xATrGMtg