Szia! Én mindenképpen elvinném a helyedben egy szervizbe átvizsgáltatni. Én tudok egy korrekt helyet Pécsett,és a főnököt is és a szereőt is ismerem személyesen. Az én 250-esem,a csövi 750-es fzr-jét,és emre fz-jét is csinálták,jól dolgoznak. Vétel előtt mindenképpen vidd el hozzájuk,mert értenek hozzá,és így max az átvizsgálást bukod,nem pedig a mocit. Ebben tudok Neked segíteni ha kell
Ezzel is egyet értek... nekem annyit mondtak. Csak egy karbi állítás kell neki... jah...való igaz,az is kelet, meg mellé egy komplett blokk XD Azt lehet elfelejtette mondani XD
A kiállító fizet, a kuncsaft fizet, a szervező meg qrvajól jár
A kiállító szop, mert kevés kuncsaft jön el (ennyiért? meg nagyrészt csak pestibuzik) a kuncsaft szop, mert kevés a kiállító (kevés cég vállalja be a tuti buktát)
Így bax szét a pénzéhség egy jó rendezvényt... (Hifi show-n évek óta uez van)
2500as belépő benzinpénz ha nem motorral mész bkv sorbanállás és ugyan ott vagy mintha havonta megveszed az újságosnál de semmi értelme szerintem. 1 motorrevüből többet megtudok mint ebből a fosrájdból.
Fizessen elő a tököm az. Tegnap is megvettem semmi érdekes nem volt benne ismételten. Valami bájgúnár 1 piros mazsihisztit próbált fényezni mekkora király meg ilyenek. Ezt a pénzt nem éri meg az újság....
A kiállító szop, mert kevés kuncsaft jön el (ennyiért? meg nagyrészt csak pestibuzik) a kuncsaft szop, mert kevés a kiállító (kevés cég vállalja be a tuti buktát)
Így bax szét a pénzéhség egy jó rendezvényt... (Hifi show-n évek óta uez van)
Te mit olvasnál? (olvastatnál fel a portásokkal, mert neked lassan megy csak
http://youtu.be/Pl1xATrGMtg