Szasztok...kibaszott fáradt vagyok, undorító nap volt. 405.000 ft-ot kasszáztam össze és annyi nem volt bennük, hogy nesze itt egy fagyi...vagy akármi...undorító egy hely ez, undorító emberekkel..
sebaj, holnap reggel elhozom fizzer-t vééégre, alig várom már! találtatok már nekem olyan helyet ahol felszerelik a gumit?
Itt mindneki másra esküszik Full szintit felejtsd ell amikor ezek a motorok slágerek voltak ilyen olajak nem nagyon voltak és nem ilyenekhez trervezték őket Egy fél szinti ,rész szinti elég nekik bőven tul jó 10-40 ,5-40vagy 15-50 is de 20-50 es is jó ha csak nem jársz vele O fok alatt Persze ez az én véleményem mert itt mindig olajháború megy ha kijön rola a szó
Köszi!
Hát nem tudom, inkább újat vennék, mert nagyon durván elkophatott (szinte semmit nem fog), de lehet fékolaj is kell neki, holnap alaposan átnézem.
bakosi: Köszi!
Na megvan az FZR 250!
Nagyon megy a gép!
Olajat kéne benne cserélni, hátsó fékbetétet, meg km spirált.
Ezeket hol tudom olcsón beszerezni? Illetve olyanból milyen viszkozitású és márkájút?
Szasztok.
sebaj, holnap reggel elhozom fizzer-t vééégre, alig várom már!
link
Milyen viszkozitású kell egy ilyen pörgős motorba?
Hát nem tudom, inkább újat vennék, mert nagyon durván elkophatott (szinte semmit nem fog), de lehet fékolaj is kell neki, holnap alaposan átnézem.
bakosi: Köszi!
Én a fékeket ferodoroztatni szoktam ,igy ötödébe kerül
és nem rosszabb,
Nagyon megy a gép!
Olajat kéne benne cserélni, hátsó fékbetétet, meg km spirált.
Ezeket hol tudom olcsón beszerezni? Illetve olyanból milyen viszkozitású és márkájút?