Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Még semmit bagoly vagyok éjszaka iszok de lehet h délelőttig
A kép jobb felső sarkában figyeld:
http://www.hasznaltauto.hu/galeria/1709885-4462550-1-0-0-0
NEM!
na ne már kb 5 perce nézelödtem én is ott és nálam nem szed pénz mennyit ittál ?
na akkor én meg elkeféltettem magam holnapra cakát
Mi már ez a buziság h a használt autón.hu n pénzért lehet kinagyítani a képet
Most olvastam 1 viccet és egyből te jutottál eszembe
-- Mi a hasonlóság a vasúti sínek és a szőke nők között?
- Az egész országban le vannak fektetve
ilyen kis értettlen a drága nem is értem szegénykét ,
Beszélgettünk a barátnőmmel hogy milyen jó lesz hogy négy napot együtt leszünk,erre az asszonynak alig tudom bemagyarázni,hogy néha kell egy pár nap hogy nem találkozunk
jó kis finom adagok mi
akkora mellbimboi vannak mint a Scania szelep
Ma este megiszom a jól megérdemelt adagomat, 2 nagyobb meló lett kész és ma elvitték
ecsém olyan postás kisasszonyunk van kb 2*10Liter és a bicigli elsö kosarában hordja a melleit a levelek között
na mán csak te híányoztál , ,
utolsó cseppig
Mindent bele
Most minden baromság nélül amugy az egyik 60 éves a férje az egy nulla és sokszor hiv át ezt azt segitsek neki meg ez az olyan megjegyzéseket tett már nekem ,hogy az arra utal szoval arra a kertben is ha kimegyek ő is mindig akkor jön ki szerintem egy jó fiatal cerkát szeretne mert a férje szerintem már kb 20 éve nem kefélte meg ugy hogy ilyenek is vannak erre meg aztán kefél mindneki mindenkivel de ez hot komolyan mondom király ez a falu arra ninc silyesmi?
na mentem ma már nem bizti hogy leszek majd meglátom. csáó!
te kis finnyás!
hát ja de itt fele már botal jár vazzeg botra meg nem gerjedek
öreg vas nem szarvas! ők már ismerik a dörgést! és a kezük is remeg nem kell mozgatni!
Jó cakát faszom öcse
megszólalt az olajmágnás
azok mindig vazzeg itt minden oldalrol csak vénkurvák vannak sehol egy jó kis fiatal szomszédasszony
valaki? mindenki alszik?