Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

motort eddig vettem budapestrol, szekesfehervarrol, budapest felett egy falubol, nagykatarol, debrecenbol. ha megnezed egy sincs tul kozel szegedhez
Utolsó öt szó.
te min nevetsz ilyen joizut?
akkora feneket keritetek ennek az olajnak.10w40,es kesz.mivel 250-es,ezert javasolt a felszinti,de az aasvanyit is szereti.legalabbis a repsol 10w40 asvanyit imadta.
Akkor ezért összeverekszenek!
egy fel evvel ezelott megvettem volna.de most mar szereztem.
ja es ksozonom:)
pont egy ilyen velemenyre voltam kivancsi,koszonom.a kaszni a fontos,h ne rohadjon.adagolot mar vateran lattam 60-ert,szoval nem izgat,ha lerobban,csak ne rohadjon. remelem nincs messze,mert nem megyek autoert 150km-nel messzebbre.motoroert igen,de az mas:)
nővéremnek 1.6-os benzines van és semmi baja.nagyon kényelmes és nagyon megbízható.ő dicséri és nem volt még vele problémája.az hogy ez meg diesel szerintem nem gond mert keveset eszik és mivel sima szívó diesel nem is pörgi szét magát.örök életű motorfajta.
ki nyerte a versenyt? (fzr vs mahiszti).nincs facebookom,nem latom az eredmenyt
miert nem? nem ismerem a volvokat,nem tudom mi a betegseguk,nepiteleten meg nem irjak.
annyira tudtam
nem baj majd a saját kárán megtanulja.
miert,mi kell egy volvohoz?kis farok,meg keves onbizalom?mert ezekben hiany van nalam
ezrese
denemeérti, hogy egy nem megfelelő viszkozitású olaj, nem tudja ellátni a feleadatát olyan körülmények között, mint az oda való?
gyú reggölt mindenkinök!
haccáz, ezer?
Már hogyne lenne Először is ezek a kis varrógépek mind szét vannak kopva, másrészt eleve az illesztéseik is lazábbak, mert a hőtágulások itt elég gyorsak.
Tehát belelocsolod a híg 0W-t, az meg hideg üzemben szépen elfogyogat. Nem véletlen a 10-15W.

De hát mindenki úgy öntögeti bele a 0W-s Castsolt meg Reprolt, ahogy akarja, literenként 4 rugóér.
haliho, esetleg vkinek egy ulestakaro...?
csak "motorka" bugyibuci