Tamas ha ilyen alkalom kinalkozik,ne szalaszd el! ha ujra annyi idos lehetnek,mint te,szo nelkul kimennek.en elcsesztem,volt ra alkalmam kihagytam.most itt van a nyakamon egy csomo hitel,se lakas (se auto,se motor abrus kedveert) se semmi.30 eves vagyok.takarodj kifele,2-3 havonta hazajossz szuloket latogatni,minden masra ott a skype.megszeded magad,par ev mulva hazajossz,es hitel nelkul veszel egy kenyelmes lakast.
Én a helyedben nem tökölnék hanem utánanéznék hogy miről van szó és ha rendben van minden akkor mennék. (bár nekem lett volna ilyen lehetőségem annak idején)
na reggelt. az ábrusnak szánt ajándékot majd felkínálom a fórumon valakinek, ő sajnos nem kaphatja meg, a tegnap estiért... alig aludtam, hogy mi a fasz baja lehet a motornak...
na elinditottam egy haborut.vesztesre all a szomszed
a kocsog(ertsd transzi szomszedom) mar 8 elott berakta a szivkuldit,es iszonyat fars hangon enekel. bedurrant az agyam,beraktam a kedvenc egyuttesem 3 albumat,es a kis aranyos 5.1-es hangfalrendszeremen jelenleg fel hangeron hallgatom.ez olyan hangos,h porszivozas mellett is siman hallom.ja es az egyuttes neve rammstein
WÁÁÁÁÁ ez a nap kikészít engem
na hamarosan indulunk ábrus.
a kocsog(ertsd transzi szomszedom) mar 8 elott berakta a szivkuldit,es iszonyat fars hangon enekel. bedurrant az agyam,beraktam a kedvenc egyuttesem 3 albumat,es a kis aranyos 5.1-es hangfalrendszeremen jelenleg fel hangeron hallgatom.ez olyan hangos,h porszivozas mellett is siman hallom.ja es az egyuttes neve rammstein
vagy természetben fognak fizetni