Csak,hogy én is beleugassak. Rendszám:8,5e + forgalmi:6e. És az egész országban ennyi,hivatalosan.(Magyarországon) Törzskönyv nem kell új mivel azon nem szerepel a rendszám.
Tudom, én mentem ilyennel, mikor kijöttek ezek, meg leginkább Seat Cordobával (az ugyanez) Jól összerakott autó.
Ezzel 1 darabig eljárhacc, sok sikert hozzá
Persze. Szedd ki és nézd meg. Sztem a Tiéd is ilyen. A régebbi típusban van henger alakú. A régit ki kell úgy szedni,hogy a fém háló maradjon bent. A két műanyag lap kiszedése után,én egyszerűen kitépkedtem a gyári papírt,és kipucoltam a széleket. Majd méretre vágtam a betét szélén a gumikeretet. Nagyon könnyen meg lehet csinálni. Jó passzentra vágd,és nem kell még sziló sem alá. Utána rakd vissza a két műanyag lapot,ez olyan szorosan oda szorítja,hogy nem kell alá semmit rakni. Ha meg nem bízol benne,nyomj egy kis sziloplasztot alá és már kész is. Az AP022 típusú betét kell,ezt bármelyik autósboltban megkapod,de a típus is fel van sorolva az oldalán.
Cillit vízkő és rozsdaoldó.
Fúrott kutam és hidroforom van. Ezzel takarítom a fürdőszobát, mert sárga minden amihez víz ér.
nem mar nagyon. kezemen még bőr van, kesztyűt nem használtam.
háááttt. nem tűnik hihetőnek.
Haver Ignis első rendszám pótlása 12 e Ft volt. elhagyta.
új rendszámnál. rendszám díja + 7 rongy forgalmi + 7 rongy törzskönyv+ biztosítással hajcihő. Érdekes
basszus,de azert,de amikor beleultem,hat ember,aszittem odaelvezek. eszmeletlen a hangja!amikro ovatosan nyomod neki max 3000-ig ,akkor nyugis.aztan meg ilyen percegos,baszarok tole.a muszerfal meg,akar egy sportgepe.
Ezzel 1 darabig eljárhacc, sok sikert hozzá
előírt rendelet ez nem helyi szankció ez országos árszabás
Itt messze keleten 7
Fúrott kutam és hidroforom van. Ezzel takarítom a fürdőszobát, mert sárga minden amihez víz ér.
nem mar nagyon. kezemen még bőr van, kesztyűt nem használtam.
Haver Ignis első rendszám pótlása 12 e Ft volt. elhagyta.
új rendszámnál. rendszám díja + 7 rongy forgalmi + 7 rongy törzskönyv+ biztosítással hajcihő. Érdekes
jobb ez kétszer mint az előző?
egyuttel Jozsef es Sandor nevnapot is az illetekeseknek,boldogat.bocs,h csak msot,de nem jartam erre mostansag.