Szevasz "Bakosi"! Én 26 éve "nyövöm" a motorozást+a szerelést most éppen egy fzr 1000 exup 1991-es gépem van azt újítottam föl.
Örülök,hogy van egy fórum ahol márkatársakkal cseveghetek!
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ motogp áááááááááá áááááááááááá á á á áááááááááááááááááááááááááá á áááááááááááááá áááááááááááá á á áááááááááááááááááááááááááá á á á á á á á á áááááááááááááá . . . . . . . . .
Vazze nem hisztis csak óvatos, azzal a gumival ami neki van én se indulnék útnak. Nem értem miért kell másoknak megfelelni, mert én megyek esőbe te nemész akkor pöcs vagy. Akkor pöcs vagyok és kész de nem csúszok el fagyok meg és leszek beteg esetleg. Igaz Pötyi mond meg nekik te is ne hagyd magad azt a thaicsirkét majd legyűrjük 2en
magyarán ha valakinek a hidegben motorozás, és a vizes és hideg aszfalton korcsolyázás nem pálya, akkor az már egy pöcs?
Na jó, Poti tényleg hisztis kicsit. . . , de épp most írtad le, hogy a közlekedés olyan, hogy a motor egy jó megoldás neked.
Ha nem kellene motorozz 0 fokban, mert a szomszédban dolgoznál, és pl. nem lenne akkora motyó tartó a motoron, hogy egy lájtosabb bevásárlást is megoldj, akkor Te sem hiszem, hogy motorra ülnél.
Így én úgy találom, hogy Te nem hobby motoros vagy. Nem bántani akarlak vele. A robogó mennyi pénzedbe volt összesen?
Örülök,hogy van egy fórum ahol márkatársakkal cseveghetek!
Na jó, Poti tényleg hisztis kicsit. . .
Ha nem kellene motorozz 0 fokban, mert a szomszédban dolgoznál, és pl. nem lenne akkora motyó tartó a motoron, hogy egy lájtosabb bevásárlást is megoldj, akkor Te sem hiszem, hogy motorra ülnél.
Így én úgy találom, hogy Te nem hobby motoros vagy. Nem bántani akarlak vele. A robogó mennyi pénzedbe volt összesen?
Csöviné Kriszti javítva