Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csaó! megyünk egy laza dunakanyart nemsokára. jössz? pattanj vasra, itt vagy M3-on 10 perc alatt nálam. 10:15-re gyere
Jó reggelt
A fekete gyertya lehet túl dús,keverék is,vagy kopott szimmering és gyűrűk miatt is.Jó reggelt Pupu,alszol még!
Cr8e van az enyémbe prof és tökéletes
87000
Ez stevehufnagel gépe!
Köszönöm az infókat!
http://www.kepesmotor.hu/yamah... ez a cucc elég jónak tűnik
Én húzom még is kormos a 8as is... alapjában 6-7körül használom,de persze mindig nagyobb gázzal indulok, had szóljon,azt kész...
en szeretem forgatni,lehet ezert is kedveli a 9-est ha ram hallgatsz,azt valasztod,amelyiket akarod.most mar lattal pro es konktra erveket,neked kell eldontened,mert te fogod vezetni,te fogod tudni,mi a legjobb neked!
Nagyobb fordulaton több hőterhelést kap a gyertya,főleg intenzív gyorsításkor,és nem tud visszahűlni,ekkor szokta ledobni a porcelánt a gyertyapipa alatt.
Hát annyira nem forgatom, inkább 10ezer alatt járkálok, nagyon ritkán húzom oda neki.
Nagyobb fordulaton a 8-as nem égeti úgy el, mint a 9-es?
A 3hj-3he user manualban CR8E oder CR9E-t ír,ha intenzíven használod nagy fordulaton akkor mindenképp a kilencest vedd,ha inkább túrázol,és ritkábban pörgeted tiltásig,akkor jó a nyolcas is.Én is nyolcast tettem bele mert a kilencesek nálam is feketedtek,meg 8000-fölé nemigen forgatom.
Enyémben 8as van!
Köszi szépen!

Ahogy nézem árul a srác CR8EIX és CR9EIX iriduimos változatot is. link link
A 9.es legyen szted? Ha hidegebb időben is használom, akkor nem lesz gond vele? (mert úgy tom nagyobb hőértékű)
hallkan megjegyzem,h letezik fzr250_2.pdf es fzr250_3.pdf is.link nincs,csak feltoltottem oket
a leirasban valoban cr8e volt,de nekem tuti 9-es volt benne,es szerette.
http://fzrclub.fw.hu/fzr250_1....
Köszi, a 2-at és a 3-at megkaptam, de az elsőt nem, azt el tudnád még egyszer küldeni?
Jó éjt!
Elment,de a 3. nagy ,és óriás files-be ment,le kell tölteni.
Ja a kép lemaradt róla: KÉP
Vettem 2 benzinszűrőt, a nagyobbik autóba való, a kisebbik meg motorba, azt mondták.
Használjam a nagyobbat, amilyen most is benn van vagy a kicsit szerintetek?
ide jöhet: djprof90[kukac]gmail.com

Köszi!
Az enyémbe CR8E volt
Basszus! Most olvasom hogy ez a volt Püttyös étterem. Ez két régi ismerősömé!