A Pétisó a pétfürdői Péti Nitrogénművek által 1931-ben kifejlesztett nitrogéntartalmú műtrágya. Kémiai képlete : NH4NO3 + CaMg(CO3)2, hatóanyag-tartalma: ammónium-nitrát, dolomitliszt.
Elnézést, hogy az elterjedtebb nevét használtam neki. . .
Szerintem meg annak aki nekiáll szelepeket csiszolni már nem kell szelephézagot állítani
De ha valaki ezeket az értékeket be tudja állítani otthon akkor lefosom a bokámat.
sziasztok!
Kérdésel fordulok hozátok.Nagyon kemény a kuplungom(FZR400),mit lehetne vele csinálni vagy mi lehet a baja szerintetek?Bowdent beolajoztam az simán jár elvileg!
Köszi!
Az a helyzet,hogy mikor utoljára voltam nála szelephézagolással foglalatoskodott a mester. Nem tudom hogy sikerült neki.Össze-vissza járt a motor,egyenletlenül.Én megmondom őszintén a szelepek becsiszolásával kellene kezdeni és utána hézagolni.
Elnézést, hogy az elterjedtebb nevét használtam neki. . .
a gyengébbek kedvéért: ammónium-nitrátnak hívják
és ki is van hézagolva úgy hogy ......
De ha valaki ezeket az értékeket be tudja állítani otthon akkor lefosom a bokámat.
Kérdésel fordulok hozátok.Nagyon kemény a kuplungom(FZR400),mit lehetne vele csinálni vagy mi lehet a baja szerintetek?Bowdent beolajoztam az simán jár elvileg!
Köszi!