lehet az a motor van a tiédben is ami a mienkben. toledont van most. 1.6os benzines, 1700tól használható, 2.5fölött elkezd tolni nagyon... de valószinü chippelt... szerelő szerint, meg olyannak tűnik mert túl jól viselkedik... pályán 5,5L a fogyasztás vegyesen meg max 6! tudom hihetetlen, lehet mondani,de tűzbe teszem a kezem...
Én ciripelést magasabb fordulaton akkor hallottam mikor anno a Lada Samarámat megtolta hátulról egy mentő. A sport dob végét lökte meg a ködlámpájával. Semmi nem látszott rajta, tovább mentünk. 3-4 km. fordulaton ciripelés. kipuf. sortömitésnél kifújt. Végigtolta a rendszer, és a végén (ill. elején) a motornál elmozdult a cuccos. 1 igazítás és egy új tömítés megoldotta.
nem baj,nekem akkor is megerte.az ulese olyan kenyelmes.amikor a matilddal jottem haza,kicsit mar sajgott a fenekem,meg kezdett beallni a terdem.ebbol kipattantam itthon,mintha csak a szomszedbol jottem volna. tuti va nennel jobb auto is,de nekem ez tokeletesen megfelel.megy bele a gaz majd,es annyi.
allitolag a seat leon motorja van benne.en nem tudom,de nagyon virgonc
eloszor a percegesre aszittem,h szelepek szarok,v mittom,vezermulanc csattog.de hat ebbe nincs lanc,csak szij.fuleltem alapjaraton,semmi.szep tiszta,csendes motor.es csak 3000 folott csinalja.szoval akkor ez termesztes?
Motorcsere:
- motor tulajdonjogának jogszerű megszerzését igazoló okirat (igazolni kell milyen rendszámú gépjárműből származik a beépítendő használt motor),
- műszaki adatlap, vagy típus azonos motorcsere esetén a szakszerviz igazolása,
- nem típus azonos motorcsere esetén a regisztrációs adó megfizetéséről szóló igazolás,
- forgalmi engedély, törzskönyv,
- 12.000, -Ft. csekken történő befizetése (csekket az ügyintéző ad),
- Érvényes személyigazolvány, vagy kártyás vezetői engedély és lakcímigazolvány, vagy érvényes útlevél és lakcímigazolvány,
- Cég esetén: eredeti, vagy közjegyző által hitelesített aláírási címpéldány, cégbírósági bejegyzés (3 hónapnál nem régebbi),
- Meghatalmazás, ha nem a tulajdonos, vagy nem a cég képviselője jár el.
nos a tortenet a kovetkezo.probalom tomoriteni. penteken es szombaton szegeden kb 30 kereskedot neztem meg.1 db autot nem talaltam,amire azt mondom,h OK.nevetseges mit adnak el meregdragan. egy 2000-es elso szerias cordobat talaltam,patika allapotban,csak hat nem tetszett a dizajnja.
ma felmentunk pestre a FAP-ra.basszus aszittem emgorulok.kb 2000 autobol 4-et valasztottunk ki.
1. 2002-es cordoba agyonkarcolva,melos auto volt. 840-ert, 1.4-es. olyan melyek voltak a karcok,h az acel szine latszott.
2. 2000-es focus 1.8-as. 899-ert. nagyccm
3. volvo s40 2000-es 899-ert.volt hibaja,de elkelt
4. oepl astra G 2000-es 1.6-os 810-ert.mar majdnem megvettuk,amikor feltunt,h csopog a viz belole.na mondom fasza.mondtam neki,h emiatt jocskan engedni kene az arbol.aszondja,ok,770.rohogtem egyet,es elindultunk haza.
az osszes autonak torve volt az elso sarvedoje.MINDNEK! kiveve a focust.,annak az oldala
feladtuk,mondom tunes haza,nem lesz auto.asszonnyal kozoltem telefonon.azt mondja,miert nem nezed meg azt a polo Classicot,amit tegnap kineztem.(a tulaj nem ert ra).mondom miert ne,ennel tobbet mar ugyse veszithetek.felhivtam,es elmentunk a munkahelyere.korbeneztem,rohadas nincs.egy kavicsfelverodes volt csak.mondta,h torve volt az eleje,de legzsakok nem nyiltak.neztem,basszus nem lattam.miutan ezt elmondta,meg alaposabban atneztem,semmi.komolyan aszittem,h szivat.motor gyonyoruen muzsikal,poccre indul.klima hideg.tavaly lett feltoltve.azt mondta (abrus nem rohog!) h egy idos hazaspare volt,akik osszetortek.ezutan az oregek kijavitottak,de nem voltak hajlandoak vele menni,mert rossz emlek, bla-bla-bla.a faszi ismerosuk volt,megvete toluk asszonykanak tavaly.a nonek nem tetszett,mert sportos,nem epp kezesbarany.hirtelen reagal gazra,eroteljesebb a sebessegvaltoja,es nem epp egy kifinomult a szervoja se.ezert eladjak.790-re tartotta.mondom neki,mondjon egy olyan arat ,amibol mar nincs pofam alkudni.bekinalt 700.000-rel.erre mit mondhattam volna?
hazafele uton semmi baj ne mvolt.nem huz egyik iranyba se,fexi az utat,nem kopog,nem maszik,tenyleg jo.a belseje,meg nagoyn tuti.ugyhogy hacsak nem lehet valahogy kiolvastatni hany km van benne,en elhiszem,h ennyi.
kicsit kiprobaltam mit lep.na nem vegre,csak gyorsulasra.apam,ott van nagyon.ki nem neztem volna belole.meg az a hang,durva!
Ettől függetlenül a gyertyákat hamisítják.
CR9IX