Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha délután,vagy este benézel,akkor lesznek itt értő emberek is. Emre is FZ tulajdonos,és Ábrustól is kaphatsz választ a problémádra. Ők elég mélyrehatóan benne vannak a témában. Nekem csak tippem van.
Hát sztem könnyen meglehet. Eléggé felhígítja a motorolajat a benzin,és mást nem tudok elképzelni hogy juthatott be az olajba. Nem folynak a karbik az úszóháztömítésnél? Vagy esetleg fent akadhatott valamelyik tűszelep,és nem vetted észre menet közben. Így elfolyathattad a benzint ennyi idő alatt.
Előtte nem ment csak 3,de azt megoldottam új gyertya karbi tisztítás.Ez már utánna történ mikor ment mind a négy henger,vagy ez annak a maradványa még
Ment minden henger? Az olajba csak úgy tud bejutni,ha nem megy egy vagy több henger. Az olajszintnek is emelkedni kell ilyenkor.
Elment a 18as felnim
Szasztok,
valaki tapasztalt már olyat,hogy 5lityi benzinnel mentem kb 40-50 km-t 100 km/h-val
és csont száraz a tankom,most cseréltem blokkot karbival együtt,leengedtem az olajat tiszta benzin szagú és híg mint a trá..alé csak a tűszelepekre tudok tippelni a karbiba,a benpumpa elvileg jó,azon keresztül eltud-e folyni,mert véleményem szerint nem,ja amúgy 85/fz750-ről van szó,valakinek más tippje van-e
itt ilyen idő lesz melegszik lassan de biztosan.
http://koponyeg.hu/
1000fok meleg van itt
Szia Pupu! Itt hideg van,reggel 8 körül esett is.
Nem cserélek .
Sziasztok! Tamás Te mikor csinálod meg a blokkcserét?
Szép!

Aggyad elfele a robogót, oszt vegyél valami motort!
É is pulóverbe vagyok.
Bár, bent az irodában.
rendes motorral városban sem megyek alatta
Ne hűűűűzél vedd meg csorgatod a nyálad vazze és itt sírsz. Hiányzik a sebesség mi? 120 az neked kevés
http://www.hasznaltauto.hu/motor/yamaha/yamaha_fzr_1000_exup-4592428 hűűűűű
ááááá süt a nap elolvadok ááááááááááá .
Most hívott a felnis mindjárt itt van.
Hideg van még. Két nap múlva állítólag 20 fok lesz. Mit türelmetlenkedtek...
szassz
Itt jó idő pulóver nélkül kolbászolok az udvaron
Regget!
Mennék én de sajnos dolgozok. pénteken forgatás és építenek díszletet.
Meg elvileg ma jönnek a felnimért mert eladom. .