Ha délután,vagy este benézel,akkor lesznek itt értő emberek is. Emre is FZ tulajdonos,és Ábrustól is kaphatsz választ a problémádra. Ők elég mélyrehatóan benne vannak a témában. Nekem csak tippem van.
Hát sztem könnyen meglehet. Eléggé felhígítja a motorolajat a benzin,és mást nem tudok elképzelni hogy juthatott be az olajba. Nem folynak a karbik az úszóháztömítésnél? Vagy esetleg fent akadhatott valamelyik tűszelep,és nem vetted észre menet közben. Így elfolyathattad a benzint ennyi idő alatt.
Szasztok,
valaki tapasztalt már olyat,hogy 5lityi benzinnel mentem kb 40-50 km-t 100 km/h-val
és csont száraz a tankom,most cseréltem blokkot karbival együtt,leengedtem az olajat tiszta benzin szagú és híg mint a trá..alé csak a tűszelepekre tudok tippelni a karbiba,a benpumpa elvileg jó,azon keresztül eltud-e folyni,mert véleményem szerint nem,ja amúgy 85/fz750-ről van szó,valakinek más tippje van-e
valaki tapasztalt már olyat,hogy 5lityi benzinnel mentem kb 40-50 km-t 100 km/h-val
és csont száraz a tankom,most cseréltem blokkot karbival együtt,leengedtem az olajat tiszta benzin szagú és híg mint a trá..alé
http://koponyeg.hu/
Aggyad elfele a robogót, oszt vegyél valami motort!
Bár, bent az irodában.
Most hívott a felnis mindjárt itt van.
Itt jó idő pulóver nélkül kolbászolok az udvaron
Meg elvileg ma jönnek a felnimért mert eladom.